La Facultat de Ciències Humanes i Socials mostra en una exposició la diversitat cultural del patrimoni immaterial

18/12/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El professor Joan Ortí Ferreres del Departament d’Educació de l’UJI, en col·laboració amb la il·lustradora Marian Sales Moliner, ha realitzat una exposició en la Facultat de Ciències Humanes i Socials sobre el projecte «La diversitat cultural en el patrimoni immaterial. Contes, faules i històries orals del món», amb el suport de l’Observatori Permanent de la Immigració de l’UJI i l’Associació Cultural La Tella.

La diversitat cultural reflecteix les característiques que identifiquen les múltiples cultures que coexisteixen en el món i que són una part important del patrimoni de la humanitat. Aquesta diversitat es manifesta en les estructures socials, en l’educació, en la llengua i formes de comunicació, en les diferents creences religioses, en l’art, en la música, en les danses, en els jocs, en la forma d’afrontar la vida i, en definitiva, en tots els camps que conformen les diferents societats humanes.

L’exposició ha presentat alguns contes, faules i llegendes que s’han tramès de generació en generació, de països com Algèria, Espanya, Etiòpia, l’Índia, Marroc, Moldàvia, Països Baixos, Paraguai, Romania, Sud-àfrica, Uzbekistan, Vietnam i Zimbàbue.

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions