Nacions Unides selecciona l'spin-off UBIK del grup GEOTEC de l’UJI per a implementar un projecte a Haití utilitzant tecnologies geoespacials

27/11/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'spin-off del grup GEOTEC de la Universitat Jaume I UBIK ha sigut seleccionada per les Nacions Unides a Haití per a contribuir en el seu Projecte Marc de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides (UNDAF), com a part d'un projecte innovador de comunicació i promoció a través de tecnologies geoespacials.

UBIK desenvoluparà una plataforma de mapes web/mòbil que permetrà la participació dels joves, el monitoratge i la retroalimentació dels projectes executats per UNDAF durant el seu període d'implementació 2017-2021 a Haití. Aquesta eina de creació de mapes en línia i l'aplicació mòbil que també s'està implementant serviran com a eines de transparència i participació que permetrà la planificació participativa, monitoratge, seguiment i avaluació dels projectes duts a terme per UNDAF.

Els usuaris d'aquestes aplicacions no només visualitzaran en un mapa interactiu la ubicació de projectes en marxa, sinó que també podran conèixer detalladament les seues dades més importants com, per exemple, els seus objectius, el seu abast i el seu pressupost d'inversió. A més, els usuaris podran proporcionar feedback sobre els projectes a través de l'aplicació mòbil, participant activament amb les seues contribucions en forma de comentaris, fotos i vídeos.

El disseny, desenvolupament i implementació d'aquest projecte durarà cinc mesos i estarà accessible al públic el març de 2018.

Informació sobre el Projecte Marc de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides a Haití en https://sustainabledevelopment.un.org/unsystem.html

 

Altres notícies d'investigació:

La recuperació d'una marató és més ràpida si és activa

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions