Soledad Pulgar plasma l’empremta del pas de l’home en la seua col·lecció «Dentro y fuera»

06/11/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  dentro-fuera Expo_Dentro-Fuera_17DLL04_in

    FOTO: Damián LLorens

«Dentro y fuera» de Soledad Pulgar és la nova exposició que s’exhibeix a la Llotja del Cànem, Seu de la Ciutat, fins el 2 de desembre. La mostra es va inaugurar el 2 de novembre en un acte que va comptar amb la presència del vicerector de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals, Wenceslao Rambla i la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Castelló de la Plana, Verónica Ruiz.

L’exposició consta d'una sèrie de fotografies d’interior i exterior, amb una clara empremta del pas de l’home. En paraules de la mateixa autora: «el fotògraf és un captor de l’efímer, perquè les condicions de llum, moviment, etc. Canvien en segons. A més cal afegir que cadascun té la seua manera de «mirar» i això és el que defineix a cada artista». L’autora treballa molt per temes, tant en fotografia com en pintura, però el fil conductor ha estat sempre la identitat i la soledat de l’individu en els entorns que el mateix ha construït o destruït.

La mostra es pot visitar de dimarts a dijous de 18.30 a 20.30 hores, divendres i dissabtes d’11.30 a 13.30 hores i de 18.30 a 20.30 hores. Diumenge i dilluns la sala està tancada i també el dijous 23 de novembre. A més, s’han organitzat una visita guiada i gratuïta el dissabte 25 de novembre a les 11.45 hores.

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions