Alumnat i professorat del Grau en Arquitectura Tècnica de l’UJI promou la seua titulació amb la realització d’un croquis de l’ESTCE, mesuraments topogràfics i una exposició de treballs

19/06/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Grau en Arquitectura Tècnica arquitectura-tecnica Arquitectura_Tecnica_17DLL19_in

    FOTO: Damián Llorens

Alumnat del Grau en Arquitectura Tècnica de la Universitat Jaume I de Castelló i professorat d’aquesta mateixa titulació han organitzat dijous 8 de juny de 2017 diverses activitats de promoció d’aquests estudis universitaris en què han mostrat algunes de les tasques que habitualment desenvolupen els professionals d’aquest àmbit.

En l’entrada de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals l’alumnat ha pres mesures amb aparells topogràfics d’una de les seccions de l’edifici i després, a l’interior del centre, han dibuixat a mà alçada un croquis del vestíbul central de l’Escola. Les activitats s’han completat amb l’exposició d’una selecció de treballs que l’estudiantat ha realitzat al llarg del curs resultat de la docència per projectes.

La mostra, instal·lada en el vestíbul central de l’ESTCE, podrà ser visitada fins a la pròxima setmana i inclou treballs de solucions constructives en panells, maquetes fetes a mà i amb impressió 3D de llocs com l’hotel Voramar de Benicàssim; la Casa Abadia de Castelló; el projecte éBRICKhouse i també sobre algunes de les construccions tradicionals de la província, com les de Vilafamés i Onda.

Imatges i vídeo

 

Altres notícies:

Representants del projecte de l’UJI éBRICKhouse desenvolupen un pla de negoci dins del programa de creació i impuls d'empreses d'Invat·tur

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions