Pasqual Mas guanya el Premi de Narrativa Ciutat de Carlet amb la novel·la «Un miracle sense importància»

07/12/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El professor d’escriptura creativa de la Universitat Jaume I, Pasqual Mas, ha guanyat el I Premi de Narrativa Ciutat de Carlet amb l’obra Un miracle sense importància. El guardó, consistent en un premi en metàl·lic de 1.500 euros, està emmarcat en el Primer Certamen Literari organitzat per l’Ajuntament de Carlet i l’editorial Neopàtria al qual s’han presentat un total de 115 obres, 58 en la modalitat de narrativa i 57 en poesia.

La novel·la de l’almassorí ha sigut elegida per la seua qualitat per un jurat compost per l'alcaldessa de Carlet, M. Josep Ortega; la regidora d'Educació, Nela Aznar; el director de l'editorial Neopàtria, Antoni Martínez Peris; el director literari de Neopàtria, Manel Alonso, i Antoni Martínez Bonet, director de col·leccions de poesia d’aquesta editorial.

La novel·la de Pasqual Mas narra la història d'un jove que mira pel balcó de la seua casa i és testimoni d'una persecució. El seu interès per la víctima assetjada el porta a descobrir uns fets que revolucionen Baèbia durant unes setmanes. El jove haurà de desvetllar qui s'amaga darrere del robatori d’una relíquia i haurà de resoldre com retornar al seu lloc l'objecte sagrat. Secrets, enganys, falses acusacions, coaccions i amenaces són els entrebancs que haurà de desafiar la colla per tal de retornar la calma al poble. 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions