El Servei d’Esports registra més de 2.500 inscripcions en les activitats esportives

14/09/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Servei d’Esports de la Universitat Jaume I ha cobert més de 2.500 places en les activitats esportives amb professorat després dels 10 primers dies d’inscripcions, la qual cosa suposa prop d’un 50% del total de les places oferides en les activitats programades aquest primer semestre.

Les activitats amb més èxit han sigut l’activitat física per a majors, natació per la salut SAUJI/UJI i pilates SAUJI/UJI amb un 100% d’ocupació, seguides d’activitats com aerobox amb un 90% i cicle indoor amb un 87% de les places assignades. D’altra banda, les activitats per a xiquets i xiquetes també han tingut una gran acollida entre els pares i mares ja que algunes d’elles s’han omplert en els primers minuts d’obrir la inscripció, com ara la natació per a xiquets de 6 i 7 anys.

D’altra banda, destaquen les targetes esportives que s’han sol·licitat en aquests dies amb un total de 2.453. Així, el nombre total de persones que gaudeixen de l’ús lliure de les instal·lacions esportives de l’UJI ascendeix a 4.895.

Cal recordar que encara queden pendents les inscripcions directes del col·lectiu SAUJI en les activitats UJI per a les que no haguera fet preinscripció, i viceversa amb el col·lectiu UJI, que es podran realitzar a partir del 14 de setembre. A més, totes les persones que no tinguen cap vinculació amb l’UJI poden realitzar la inscripció directa a partir del dia 17 de setembre.

Pel que fa a les competicions, les inscripcions ja estan obertes i, aquest curs, el Servei d’Esports ofereix novetats ja que divideix les competicions en les ja tradicionals lligues anuals, tornejos puntuals i tornejos CADU amb una nova branca de tornejos d’hivern i primavera que faran aquests tornejos més dinàmics per a tots els participants.

Per últim, cal assenyalar que totes aquelles persones que vulguen formar-se en l’àrea esportiva poden visitar la web dels cursos de formació per a aquest primer semestre on destaca el Congrés Nacional Dona i Esport: Activitat física i salut al llarg de la vida que aprofundirà en els efectes de l’esport a la dona al llarg de la seua vida des de la perspectiva de la medicina, la fisioteràpia, la psicologia i l’entrenament esportiu.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions