La Fundació Isonomia de l’UJI participa en un programa de formació emprenedora de les dones amb l’Associació Dona Activa

12/12/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  isonomia-dona-activa Conveni_Isonomia_17DLL07_in

    FOTO: Damián Llorens

El president de la Fundació Isonomia i rector de la Universitat Jaume I de Castelló, Vicent Climent, i la representant de l’Associació Dona Activa Fórum 2010, Nuria Viñas Llebot, han signat dimarts 5 de desembre de 2017 un acord de col·laboració entre ambdues entitats amb el propòsit d’intercanviar experiències en l’àmbit de l’emprenedoria femenina i en la inserció laboral de les dones. L’acte ha comptat també amb la participació de la vicerectora de Planificació Estratègica, Qualitat i Igualtat de l’UJI, Maria José Oltra Mestre i la coordinadora de la Fundació Isonomia, Maria José Ortí Porcar.

En concret, l’acord servirà per a desenvolupar en la província de Castelló el projecte «Gira Mujeres: el viaje de la mujer emprendedora», una iniciativa de la Fundació Coca-Cola que té com a principal objectiu impulsar l’emprenedoria de les dones mitjançant un procés de motivació, formació i tutorització per la presa de decisions i la posada en marxa de les idees de negoci.

L’itinerari formatiu està format per tres parades que conformen el viatge de la dona emprenedora. La primera consisteix en un curs de formació presencial de deu hores de durada titulat «Encuentra tu ruta»; la segona un programa de formació en línia anomenat «Inicia tu viaje» que inclou l’elaboració d’un projecte final; i la tercera una etapa de mentoria «Te acompañamos».

La Fundació Isonomia de l’UJI serà l’encarregada de seleccionar a les dones que participaran en el programa de formació que serà gestionat per l’Associació Dona Activa de Catalunya. El projecte s’estén des de l’1 de desembre fins al 30 de juny de 2018 i s'espera que entre 15 i 20 dones castellonenques puguen beneficiar-s'hi.

Imatges de l’acte

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions