Estudiantat de dos màsters de l'UJI rep les primeres Beques Torrecid

18/12/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Els alumnes José Candea Román, Octavio Dosdá Hernández, Bruno Martínez Borrás, Pau Martínez Ortuño i Diego Ribes Badenes del Màster Universitari en Enginyeria Industrial i l’alumna Celia Maria Rueda Navarro del Màster Universitari en Química Aplicada i Farmacologia, han obtingut una de les sis beques Torrecid de l’any 2017.

L’acte de lliurament ha estat presidit pel rector de l’UJI, Vicent Climent, acompanyat per Miguel Ángel Michavila, president de Torrecid ,i Miguel Ángel Moliner, vicerector d’Economia i PAS; José Francisco Vicente, gerent de la Fundació General, per part de l’UJI; i José Enrique Clar, responsable de Selecció i Javier Guasch, responsable de Formació, de l’empresa Torrecid.

En el torn d’intervencions, el rector de l’UJI ha destacat el suport de Torrecid «una contribució a la transformació de la societat castellonenca mitjançant la formació superior i especialitzada del seu talent més jove». Climent ha animat l’alumnat guardonat a «aprofitar aquest suport per a créixer personalment, intel·lectualment i professionalment, i contribuir amb les vostres capacitats, a fer créixer també la nostra societat i transformar-la amb el vostre talent, dedicació i responsabilitat».

Per part de Torrecid ha intervingut José Enrique Clar, responsable de Selecció, qui ha afirmat que «la creació de l'Aula Torrecid a l'UJI i la convocatòria de beques respon a la voluntat de l'empresa de contribuir a la societat del seu entorn» i ha donat l'enhorabona a l'estudiantat becat, comentant que «ha sigut complicat el procés de selecció perquè el nivell de tots els candidats i candidates era molt alt».

Les beques Torrecid poden ser sol·licitades per l’alumnat de primer curs del Màster Universitari en Enginyeria Industrial; Màster Universitari en Ciència, Tecnologia i Aplicacions dels Materials Ceràmics o en el Màster Universitari en Química Aplicada i Farmacologia. La beca incorpora avantatges com la realització d’una estada en pràctiques a l’empresa en finalitzar el curs acadèmic.

Imatges de l’acte

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions