El Premis de Comunicació Rafael López Lita distingeixen la Diputació, el projecte Memegraph i la Marató BP de Castelló

19/06/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'Associació per al Desenvolupament de la Comunicació (adComunica), de la qual és sòcia fundadora la Universitat Jaume I, ha celebrat el seu desè aniversari amb un acte que va congregar un nodrit grup de personalitats del món empresarial, social i polític de la província. El rector de l’UJI, Vicent Climent; el vicerector d'Economia i PAS, Miguel Ángel Moliner; el president de la Diputació; Javier Moliner, i els tinents d'alcalde de l'Ajuntament de Castelló, Antonio Lorenzo i Enric Porcar, van ser algunes de les autoritats que van assistir a l'esdeveniment. 

En aquesta edició la Junta Directiva de l'associació va acordar lliurar el Premi d'Honor Rafael López Lita a la Trajectòria en Comunicació 2017 a la Diputació de Castelló per la seua aposta continuada per la comunicació i la seua diversificació constant en el camp de la comunicació, així com el seu ampli treball en aquesta àrea promocionant la província de Castelló i els municipis que la integren. Va arreplegar el guardó Javier Moliner. 

En la categoria de Noves Iniciatives en Comunicació 2017 el guardó ha sigut per a la Marató BP de Castelló per la implicació en noves formes de comunicació, integrant i coordinant la comunicació de diferents organitzacions. Així com per la seua aposta per la imatge reputacional, l'impacte nacional i la voluntat d'internacionalització. 

Quant al premi al Millor Projecte Empresarial en l'Àmbit de la Comunicació, va resultar guardonat el projecte Memegraph de Rubén López i Ana Calvo, que va convèncer al jurat per la seua originalitat i viabilitat, en haver proposat una idea de forma disruptiva amb un gran potencial i recorregut.

L'acte va tenir lloc en el Centre de Turisme de Castelló (CDT) i va explicar a més amb la col·laboració del Conservatori Superior de Música Salvador Seguí de Castelló.

L'Associació per al Desenvolupament de la Comunicació és una entitat sense ànim de lucre promoguda per professors universitaris, directors de comunicació d'empreses privades i directius de mitjans de comunicació de Castelló que es dedica al foment i el desenvolupament de la comunicació en tots els seus vessants.

Entre les activitats que adComunica desenvolupa amb la intenció de conscienciar els gestors d'empreses i institucions sobre la importància dels diferents àmbits de la comunicació, destaquen les nombroses xarrades i seminaris que sobre temes d'actualitat en la comunicació i noves tecnologies, organitza al llarg de l'any.

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions