El Grau en Traducció i Interpretació de l’UJI es posiciona entre les titulacions millor valorades segons el rànquing «Las 50 carreras» d'«El Mundo»

06/06/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Grau en Traducció i Interpretació de la Universitat Jaume I es posiciona com una de les titulacions millor valorades segons el rànquing publicat pel periòdic El Mundo en el qual s'arrepleguen les 50 titulacions més sol·licitades pels estudiants i els centres de major prestigi on realitzar-les en la seua edició 2016/2017. En concret, el grau de l’UJI torna a situar-se entre els més destacats en ocupar la cinquena posició. La Jaume I es converteix així en una de les cinc millors universitats espanyoles on s'imparteix. 

Un dels aspectes que el rànquing destaca del Grau en Traducció i Interpretació de l’UJI són les pràctiques que responen als itineraris d'especialitat: traducció literària, audiovisual, cientificotècnica, jurídica i interpretació.

Per a la realització del document es tenen en compte 25 criteris entre els quals es contempla la demanda universitària, els recursos humans i físics, el pla d'estudis i els resultats.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions