La Jaume I i l'Associació d'Hostalers Units del Mediterrani signen un conveni de col·laboració

01/06/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Conveni amb hostalers conveni-hostalers Conveni_AHUM_17DLL18_in

    FOTO: Damián Llorens

El rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, i el president de l'Associació d'Hostalers Units del Mediterrani, David Gómez, han signat un conveni marc amb l’objectiu d’establir una col·laboració en activitats d’interès mutu que permeten el desenvolupament, creixement i professionalització del sector de l’hostaleria al territori.

A l’acte de signatura també han assistit els professors de Dret del Treball i Seguretat Social i  col·laboradors de l'Espai Jurídic d’Estudis Laborals de l’UJI, María José Mateu i Fernando Vicente; i Aurora Arranz i Dara García, secretària i tresorera de l’associació, respectivament.

El conveni, impulsat per l’Espai Jurídic d’Estudis Laborals de l’UJI, promourà la realització conjunta d’activitats, estudis i projectes d’investigació vinculats al desenvolupament, planificació, conservació i gestió de recursos en el sector de l’hostaleria.

El rector de l’UJI, Vicent Climent, ha destacat que el turisme i l’hostaleria «tenen un pes no sols econòmic, sinó també laboral, social i d’imatge del nostre territori i des de la Universitat col·laborarem per a donar suport al sector».

Per la seua part, David Gómez ha subratllat la importància per a l’associació de comptar amb el suport de la Universitat per a poder «fomentar el turisme i professionalitzar el sector oferint cursos i activitats de formació». 

 

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions