El Servei d'Esports posa en marxa un circuit d'orientació al campus universitari

03/05/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Servei d'Esports amb el club d'Orientació Castelló –ADCON ha dissenyat un circuit d'orientació esportiva dins del Campus de l'UJI, que permetrà que qualsevol persona, amb nocions o sense d'aquest esport, puga practicar-lo d'una manera còmoda i segura.

L'orientació esportiva obliga als participants a passar pels controls assenyalats a un mapa en l'ordre preestablert, als circuits fàcil i mitjà que hauran de completar-se en un màxim d'una hora, i de manera lliure, en la modalitat d'score que està limitada a 45 min. Per a marcar el pas per cada balisa o punt de control, els participants cal que es descarreguen una app als seus telèfons, la qual els permetrà escanejar els codís QR que hi ha en cada punt de control i, una vegada completada la cursa, veure la seua posició al rànquing del circuit elegit.

El Servei d'Esports disposa d'una pàgina web on els interessat poden conéixer com participar-hi i inclús descarregar-se els mapes de cada circuit, que també estaran a la seua disposició en paper al pavelló poliesportiu UJI, enfront del qual està instal·lat el tauló informatiu amb els codis que permeten començar i finalitzar la cursa.

El circuit, que s'inaugurarà oficialment el dia 24 de maig de 2017 coincidint en el dia mundial de l'orientació, ha contat en la col·laboració del club d'Orientació Castelló –ADCON a l'hora de dissenyar els circuits i de l'Oficina d'obres tècniques i projectes de l'UJI (OTOP) per instal·lar els diferents punts de control al voltant del campus.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions