L’Aula Dávalos-Fletcher de la Cultura de l’UJI renova el seu compromís en 2017 amb el coneixement, l’art i la ciència

20/04/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L’Aula Dávalos-Fletcher de la Cultura renova en 2017 el seu compromís amb la difusió de la cultura, l’art i la ciència amb el suport a nombroses activitats que van des de la mostra fotogràfica Imaginària a la formació en dansa, passant pel Concurs de Jazz, entre altres. L’Aula creada per la Fundació Dávalos-Fletcher i la Universitat Jaume I a l'abril de 2014 col·labora en l’apartat de difusió de la ciència en les olimpíades acadèmiques i dóna suport a les accions desenvolupades per la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de l’UJI.

L'any 2017 l’Aula Dávalos-Fletcher de la Cultura donarà suport a la mostra Imaginària - Fotografía en Primavera que es realitzarà des de principis de maig fins a juny. En l’àmbit musical, l’Aula col·labora amb la Big Band UJI i els concerts que ofereix, tant a la primavera com al Nadal, així com amb el Concurs de Jazz que el 2017 celebra la  vuitena edició. El suport de l’Aula Dávalos-Fletcher arriba també a la dansa, amb el suport als tallers de dansa contemporània, ballet i flamenc organitzats pel Servei d’Activitats Socioculturals de l’UJI.

La difusió del coneixement abasta a més l’àmbit de les ciències.  En aquest camp, l’Aula col·labora en les olimpíades acadèmiques organitzades anualment a l’UJI per a estudiantat preuniversitari. A més, dóna suport a la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la Universitat i a les seues accions de divulgació de la ciència, entre les quals es troba el videoblog Ciència UJI TV, les jornades de comunicació de la ciència per a investigadors i la producció i difusió de vídeos de ciència.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions