TheLogicValue, empresa fintech instal·lada a Espaitec, obri mercat als EUA i guanya la primera edició de «Cuatrecasas Acelera» El sistema automatitzat desenvolupat per l'empresa de Castelló posa l'anàlisi dels mercats financers a l'abast de tota la comunitat inversora

30/03/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'empresa de Castelló especialitzada en serveis fintech, és a dir, noves tecnologies aplicades al sector de les finances, està d'enhorabona. Mentre part de l'equip es troba de gira pels Estats Units de la mà d'un programa d'internacionalització promogut per l'Institut Valencià de Competitivitat Industrial (IVACE), l'empresa guanyava aquest dilluns la primera edició de «Cuatrecasas Acelera». Aquest programa té com a objectiu donar suport a iniciatives empresarials l'activitat de les quals supose una aportació de valor innovadora i diferencial per al sector legaltech, serveis legals desenvolupats des d'una base completament tecnològica.

Després de diversos mesos competint entre una dotzena d'empreses innovadores de tot el país, la firma instal·lada al Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I de Castelló es va fer amb el primer premi per la seua contribució a l'hora de facilitar el compliment de la directiva europea MiFID II, normativa que entrarà en vigor al gener de 2018 i que transformarà la indústria financera, sobretot en matèria d'assessorament financer. 

El sistema automatitzat desenvolupat per l'empresa de Castelló fixa el preu de qualsevol acció venuda en el món segons sis criteris objectius, la qual cosa permet ajudar els inversors i assessors financers a recomanar els seus productes. El potencial d'aquest algorisme ha sigut reconegut per IVACE Internacional, que està acompanyant l'empresa emergent de Castelló en una missió comercial als Estats Units. 

«Nova York és una referència en els mercats financers. Expedicions com aquesta ens permeten identificar les tendències del mercat en primera persona per a poder encaixar les últimes novetats en el nostre projecte», explica Lorenzo García, conseller delegat de TheLogicValue, des de la capital mundial de les finances. A més d'Amèrica del Nord, TheLogicValue està obrint mercat a Xile, Perú i Colòmbia, on durant 2016 va iniciar contactes amb agents financers rellevants.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions