La professora Margarita Miñarro de l’UJI obté el premi a la millor comunicació en les Jornades Andaluses sobre Dret del Treball

14/12/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  margarita-minarro minarro

    Margarita Miñarro, professora de l'àrea de Dret del Treball i de la Seguretat Social. | FOTO: Àlex Pérez

La professora de la Universitat Jaume I de Castelló, Margarita Miñarro Yanini, ha obtingut el premi a la millor comunicació en les XXXIV Jornades Andaluses sobre Dret del Treball, celebrades a Màlaga, amb el seu treball «Representativitat de les associacions empresarials: nous temps, vells problemes irresoluts».

La comunicació guanyadora destaca la problemàtica que presenta el criteri de mesurament de la representativitat de les associacions empresarials al nostre país, pensat per a una situació d'unitat associativa empresarial, que ha canviat en els últims temps a causa de l'aparició de noves associacions empresarials de sensibilitat molt diferent a la tradicionalment hegemònica CEOE. 

Després d'analitzar les disfuncionalitats del sistema, la professora Miñarro proposa l'establiment, per via legal, d'una solució veritablement garantista, fet que considera un requisit essencial per a construir un modern i desenvolupat sistema de relacions laborals. 

Margarita Miñarro Yanini és professora titular d'universitat de l'àrea de Dret del Treball i de la Seguretat Social de l'UJI i del Màster Oficial en Estudis i Integració Social en Immigració, Desenvolupament i Grups Vulnerables de la Universitat de Granada. Ocupa la secretaria de redacció de la revista de Treball i Seguretat Social al Centre d'Estudis Financers i ha publicat més d'un centenar de treballs dins de l’àmbit del Dret Social.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions