L’UJI prestarà assessorament tècnic al tennista Roberto Bautista El jugador es troba entre els 25 primers jugadors del Rànquing de l'ATP

03/11/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  contracte-tenista Roberto_Bautista_15DLL15_in

    Acte de signatura del contracte. | FOTO: Damián Llorens

La Universitat Jaume I de Castelló ha realitzat un contracte per a activitats d'assessorament i assistència tècnica en activitat esportiva de tennis d'alt nivell amb el jugador Roberto Bautista Agut, que es troba entre els 25 primers jugadors del Rànquing de l'ATP. La universitat valora com molt positiva aquesta relació entre les dues parts i espera que ajude a generar nous èxits en la vida esportiva del jugador. De moment el contracte s'estén fins a finalitzar l'any 2015. 

El jugador de Benlloch, que acaba de ser finalista en el open de Moscou, ha sigut rebut aquest matí pel rector de l’UJI, Vicent Climent, i els vicerectors d’Investigació i Doctorat, Antonio Barba, i d'Economia i PAS, Miguel Ángel Moliner. L'acte també ha comptat amb la presència de Carlos Hernando, cap del Servei d'Esports de l’UJI i professor del Departament d'Educació, i José Vendrell, tècnic del Servei d'Esports encarregat de realitzar l'assessorament.

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions