La catedràtica de l’UJI Mª Luisa Cuerda dirigirà l'àrea de Dret de l'Agència Nacional d'Avaluació i Prospectiva L’ANEP té com a objectiu millorar la capacitat del sistema públic de Ciència i Tecnologia.

27/07/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Mª Luisa Cuerda. marisa-cuerda MarisaCuerda_web

    Mª Luisa Cuerda, catedràtica de Dret Penal de l'UJI. | FOTO: Damián Llorens

La catedràtica de Dret Penal de la Universitat Jaume I, Mª Luisa Cuerda, ha sigut nomenada directora nacional per a l'àrea de Dret de l'Agència Nacional d'Avaluació i Prospectiva, unitat enclavada en la Secretaria General de Ciència, Tecnologia i Innovació de la Secretaria d'Estat de Recerca, Desenvolupament i Innovació, del Ministeri d'Economia i Competitivitat.

L’ANEP té com a objectius avaluar la qualitat cientificotècnica de les propostes que sol·liciten finançament públic i millorar la capacitat del sistema públic de Ciència i Tecnologia. Així mateix, amb les seues avaluacions contribueix al fet que les decisions d'assignació de recursos per a R+D+i es realitzen sobre la base de criteris d'excel·lència i qualitat cientificotècnica.

María Luisa Cuerda és coordinadora del doctorat en Dret de l’UJI, membre del grup de recerca en Dret Penal, Criminologia i Intel·ligència i autora d'un considerable nombre d'articles, ponències, capítols de llibres i monografies.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions