Estudiants d'Informàtica, Matemàtica Computacional i Administració i Direcció d'Empreses presenten els seus projectes empresarials en Espaitec L'objectiu de la jornada era animar els alumnes a emprendre a nivell professional i personal

08/12/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  espaitec-projectes _MG_0383in

    Estudiants de quart curs de diferents graus van presentar els seus projectes. | FOTO: ÀLEX PÉREZ

Estudiants de quart curs d'Informàtica, Matemàtica Computacional i Administració i Direcció d'Empreses es (ADE) s’han donat cita en el Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I (Espaitec) per a presentar els projectes empresarials realitzats dins de les assignatures d'Iniciativa Empresarial i Creació d'Empreses. L'acte va comptar amb la participació de Carlos Sánchez, promotor de l'empresa Aticsoft, el qual va donar una visió real sobre la seua experiència emprenedora. 

La trobada va tenir com a finalitat posar en contacte a estudiants de quart curs de diferents graus per a generar networking i transferència de coneixement, acostant perfils tecnològics i innovadors a perfils amb coneixements en gestió empresarial. «Es tracta d'estudiants d'últim any de grau als qui volem plantejar l’emprenedoria com una alternativa vàlida, especialment considerant la seua imminent incorporació al mercat laboral. Emprendre com una opció real a nivell professional i personal, reforçant el missatge de fer-ho ben acompanyats. És a dir, creant grups híbrids que aporten valor afegit a les idees innovadores i sent conscients de les dificultats que comporta», afirmen des de l'organització. 

Aplicacions mòbils per a traduir el llenguatge de signes, eines per a facilitar la comunicació entre pares, docents i alumnes o màquines que promouen un nou concepte de reciclatge, van ser alguns dels projectes presentats pels estudiants d'Informàtica i Matemàtica Computacional davant estudiants d'ADE, empreses vinculades a Espaitec, cos docent i personal de gestió del parc. Després de cada intervenció va haver-hi un torn de preguntes i observacions on es van oferir noves idees i suggeriments de millora considerant els diferents perfils dels assistents.

Fotonoticia

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions