Espaitec rep el premi d’APTE a la millor pràctica en parcs científics i tecnològics

07/12/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Parc Científic, Tecnológic i Empresarial de la Universitat Jaume I de Castelló (Espaitec) ha rebut el premi a la millor pràctica en Parcs Científics i Tecnològics en la categoria de parc amb una antiguitat menor o igual a 10 anys atorgat per l'Associació de Parcs Científics i Tecnològics d'Espanya (APTE). El guardó reconeix la innovació en gestió de parcs realitzada des de Castelló, a través d'una àmplia i personalitzada oferta de serveis avançats per a l'acceleració i creixement d'empreses innovadores. 

Els serveis avançats oferits per espaitec, destinats a les empreses vinculades tant física com virtualment, sorgeixen per a donar solució a necessitats repetides entre el conjunt d'empreses vinculades a l'entitat, independentment del sector i el grau de creixement. 

Espaitec ofereix en total 12 serveis avançats per a l'acceleració i el creixement empresarial, entre els quals destaquen alguns com l'e’capital per al suport i l'acompanyament en la recerca de finançament; l'e’innobridge per a facilitar la internacionalització; l'e’innowath centrat en la vigilància tecnològica activa; o l'e’joint per a promoure solucions integrals a través de joint ventures entre empreses del parc. 

El premi ha estat recollit per Juan Antonio Bertolín, responsable d'Innovació i Projectes d'Espaitec, durant la XII Conferència Internacional de Parcs Científics i Tecnològics d'Espanya celebrada aquesta setmana a Fuerteventura. Amb el lema “Gateway to Africa”, parcs africans i espanyols s'han donat cita a l'illa per trobar sinergies i obrir línies de cooperació i transferència de tecnologia. 

En aquesta línia, la trobada ha servit perquè Espaitec obri noves formes de cooperació amb parcs científics africans, amb especial atenció als països de la zona mediterrània on Espaitec està treballant en diferents projectes. 

Pàgina web del parc: www.espaitec.uji.es

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions