El Festival Audiovisual Universitari Oculus entrega els premis de la seua primera edició entre els treballs presentats per l’estudiantat de l’UJI

25/09/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Paranimf de la Universitat Jaume I va acollir el divendres 19 de setembre de 2014 la primera edició del Festival Audiovisual Universitari Oculus, en què es van mostrar les obres de l’estudiantat que ha participat en aquesta convocatòria. A l’acte es va fer entrega dels premis als treballs guanyadors en cadascuna de les categories.

En aquesta primera edició el curtmetratge guanyador ha sigut Los vaqueros de Jaume Verdú, mentre que en la categoria de videoclip/videocreació el premi ha sigut per a Cuatro poemas árabes d'Irene Salas. El treball presentat per Violeta Blasco amb el títol La insoportable levedad del ser ha sigut la guardonada en la categoria de fotografia i El reinado de Llesard d’Alberto Porta el guanyador de la categoria de videojoc.

A l’acte d’entrega de premis va assistir el rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, qui va assenyalar que el Festival es presenta com una oportunitat per a l’estudiantat de mostrar els seus treballs. «Esperem que aquesta primera oportunitat per a les produccions que hem pogut veure en aquesta primera edició del Festival Oculus siga de molt de profit per als autors i, sobretot, que aquest es consolide com això mateix, una primera oportunitat per a l’estudiantat per a donar a conèixer les seues produccions i, amb aquestes, el seu talent», va afegir.

El Festival Audiovisual Universitari Oculus ha sigut organitzat per la Facultat de Ciències Humanes i Socials, l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals i els graus de Comunicació Audiovisual i de Disseny i Desenvolupament de Videojocs.

En aquesta ocasió, el jurat va estar format per cinc professionals del món audiovisual i dels videojocs i professorat d’altres universitats: Lorna Arroyo Jiménez, doctora en Comunicació per la Universitat Jaume I de Castelló  i llicenciada en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València; Jordi Linares Pellicer, doctor en Informàtica i professor del Departament de Sistemes Informàtics i Computació de la Universitat Politècnica de València; María Alcón Soler, actual gerent de la productora audiovisual Noclafilms Producciones, i Julián Barón, que en l’actualitat dirigeix Blank Paper Escuela Online, dedicada a la formació fotogràfica.

Més informació:

http://festivaloculus.blogspot.com.es/

https://www.facebook.com/festivaloculus

https://twitter.com/FestivalOculus

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions