La Universitat Jaume I col·labora en la producció del documental «Five days to dance» rodat entre Bremen i Sant Sebastià

16/12/2013 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Five days to dance fivedaystodance fivedaystodance

    El professor del Departament de Comunicació de l’UJI Rafael Molés codirigeix aquest documental. | FOTO: VOX UJI

La Universitat Jaume I, a través del Laboratori de Comunicació Audiovisual i Publicitat, col·labora amb les productores SUICAfilms i REC en la producció del documental «Five days to dance», codirigit pel periodista i professor del Departament de Comunicació de l’UJI Rafael Molés i el realitzador José Andreu Ibarra. 

«Five days to dance» és un llargmetratge documental per a cinema i televisió, pensat per a la seua distribució internacional, que ha sigut rodat entre Bremen i Sant Sebastià. El documental basa el seu origen en la idea de la «dansa comunitària» iniciada pel coreògraf britànic Royston Maldoom. Així, explica la història d'una parella de ballarins que apareix un matí en l'aula del col·legi Manuel de Larramendi de Sant Sebastià: Wilfried Van Poppel i Amaya Lubeigt, ell holandès i ella basca. És dilluns i anuncien a un grup d'adolescents que tenen cinc dies per a pujar-se a un escenari i ballar. Aquest curt termini constitueix un gran repte que canviarà les coses, perquè la dansa obliga a aquests joves a trencar els seus rols socials just en el moment de les seues vides en què aquestes s'estan afermant. 

El documental, que es troba en procés de visionat i guionització per a després passar al muntatge, ha incorporat el crowdfunding en el seu pla de finançament per una qüestió de fons i no solament com a via d'obtenir ingressos. La campanya ha sigut tot un èxit, ja que l'objectiu era recaptar 10.000 euros i s'han sobrepassat els 11.600 euros. 

En aquest projecte també participa l'alumna de Publicitat i Relacions Públiques de l’UJI Ainhoa Alberola, encarregada del projecte de crowdfunding, la identitat visual corporativa i la gestió de les relacions informatives i socials, i els estudiants de Comunicació Audiovisual Eugenio Ciscar, Gonzalo Martín i José Ángel Calvé, que col·laboren en la realització de tasques de postproducció.

Més informació

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions