Nou empreses de la província comencen les sessions de formació en creixement empresarial del Castelló Global Program El programa per al creixement i acceleració d'empreses de la província està promogut per Espaitec i la Diputació de Castelló

17/12/2013 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Castellon Global Program espaitec-diputacio castelloglobalprogramweb

    En el primer quadrimestre de 2014 es desenvoluparà la segona fase del projecte, que consisteix en sessions de mentoria i «coaching» individuals. | FOTO: VOX UJI

Dijous passat, 5 de desembre, va arrancar el Castelló Global Program, una iniciativa promoguda per Espaitec (Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I) i la Diputació de Castelló dirigida a emprenedors i empresaris de la província amb experiència en desenvolupament de negoci, objectius ambiciosos i alt potencial de creixement.

Després d'un procés de selecció en el qual van participar reconeguts empresaris d'abast regional, nou han sigut les empreses seleccionades per a participar en la primera edició d'aquest programa. Entre els sectors més destacats hi ha el de tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC), al qual pertanyen sis de les empreses seleccionades i on es troben solucions per a la prestació de serveis d'accés a Internet, seguretat informàtica o desenvolupament d'aplicacions, entre altres. 

A més del sector de TIC, el sector de salut queda representat per la participació d'una empresa dedicada a la recerca en resultats en salut i farmacoeconomia. El sector de l'energia ho fa a través d'una empresa que ha dedicat els seus últims anys a la recerca, desenvolupament i comercialització d'un equip d'extracció d'energia geotèrmica d'alta eficiència. Finalment, el sector ceràmic queda representat a través d'una companyia dedicada a l'assessorament, comercialització i assistència tècnica de solucions tecnològiques per a la decoració mitjançant impressió per injecció de tinta.

Durant el mes de desembre, tindrà lloc la primera fase del programa dedicada a la formació, impartida a través de sis mòduls intensius de quatre hores de durada. El Castelló Global Program compta per a això amb la col·laboració d'experts en mercat, client, estratègia, gestió, producte, metodologia àgil, model de negoci, creixement empresarial i finançament. Els participants aprendran també a presentar el seu projecte empresarial de forma atractiva i convincent a través de la metodologia de la micropresentació (elevator pitch). 

En el primer quadrimestre de 2014 es desenvoluparà la segona fase del projecte, que consisteix en sessions de mentoria i coaching individuals d'acord amb les necessitats de les empreses i empresaris seleccionats. En aquestes sessions, els projectes seleccionats tindran a la seua disposició professionals de diferents àrees amb qui aplicar els coneixements adquirits en funció de la seua estratègia. 

Més informació

 

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions