Convocatòria complementària d'Ajudes Predoctorals per a la formació de personal investigador UJI 2023

Dades de la convocatòria 

 
Entitat convocant: 
Universitat Jaume I
 
Nom de l'actuació:
Acció 3.1: Convocatòria complementària d'ajudes predoctorals per a la formació de personal investigador. Pla de Promoció de la Investigació de la Universitat Jaume I 2023
 
Objectiu:
La convocatòria correspon al Pla de Promoció de la Investigació 2023 de la Universitat Jaume I i té caràcter complementari de la convocatòria publicada per Resolució del Vicerectorat d'Investigació, el 19 de desembre de 2023.
La convocatòria està dotada amb 9 ajudes predoctorals, que es van quedar sense assignar en la convocatòria inicial, la finalitat de les quals és la realització d'una tesi doctoral, en qualsevol àrea de coneixement científic, en els programes de doctorat de la Universitat Jaume I. S'articulen mitjançant la formalització d'un contracte laboral predoctoral per un període màxim de quatre anys.

Documentació:

Web:
Des d’ací es pot accedir al lloc web de la convocatòria..
 
Terminis:
El termini per a presentar la sol·licitud començarà el 22 de març de 2024 i finalitzarà el 17 d'abril de 2024.

Característiques a destacar:

Les ajudes són subsidiàries de les ajudes de Formació del Professorat Universitari (FPU) del Ministeri d'Universitats. Així doncs, podran presentar la sol·licitud totes aquelles persones que acrediten haver estat avaluades en la fase de selecció de la convocatòria FPU corresponent a l’any 2022 (https://www.universidades.gob.es/wp-content/uploads/2023/12/Orden-de-concesion-FPU-2022.pdf).

Les ajudes són de 4 anys i s'incorpora el període d'orientació postdoctoral (POP), amb la possibilitat de gaudir d'un contracte postdoctoral d'1 any de durada per a aquelles persones beneficiàries que obtinguen el títol de doctor o doctora amb antelació a l'inici de l'última anualitat de l'ajuda.

Condicions de gaudi de les estades:

Les estades tindran una duració mínima de 3 mesos per a la Modalitat A i de un mes per a la resta. La duració màxima serà de 6 mesos per a totes les modalitats. 

El període de gaudi de les ajudes, que es realitzarà de forma ininterrompuda, haurà d'iniciar-se entre l’1 de setembre de 2024 i el 31 d’agost de 2025.

Les ajudes convocades comprenen: 

  • Una assignació mensual de 600 € per mes complet i 20 € per dia per a estades a Espanya, de 1.100 € per mes complet i 36,67 € per dia per a estades a Europa, i de 1.500 € per mes complet i 50 € per dia per a estades a la resta del món. L'ajuda s’abonarà per mesos complets i dies justificats.
  • Una borsa de viatge de 300 € per a estades a Espanya, de 600 € per a estades a Europa i de 1.000 € per a estades a la resta del món. La borsa de viatge es pagarà íntegra.
  • Una assegurança combinada d'accident i assistència sanitària al país de gaudi de la beca, amb excepció del territori nacional.  

Contacte:

Les persones responsables de la gestió d'aquesta convocatòria són Maribel Gil mgil@uji.es Ext. 7486 i José Miguel Sanahuja jsanahuj@uji.es Ext. 8977