Participa en EXPLORER 2024 amb la Univeristat Jaume I

14/12/2023 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El programa de pre-incubació Explorer t'ajuda a validar la teua idea i convertir-la en un negoci sostenible. Durant 12 setmanes, transformaràs el teu projecte en una solució que contribuïsca a aconseguir els ODS 2030. Amb Explorer, et convertiràs en part activa del canvi mitjançant la posada en marxa de projectes que impulsaran la teua llibertat financera.

INSCRIPCIONS: Fins al 19 de desembre
DATA DEL PROGRAMA: Del 29 de gener al 28 d'abril. 
PREU: Gratuït, finançat per Santander Universitats 
FORMAT: Online

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Més informació en:  https://explorerbyx.org/es/ 

PROCÉS D'ADMISSIÓ

  1. Completa el formulari d'aplicació amb la teua informació i la del teu projecte i no oblides explicar amb tot detall la teua motivació per a participar en el programa. Si apliques en equip, cada membre del mateix haurà de completar la seua sol·licitud i solo el líder del projecte haurà d'identificar-se com a tal. Això és molt important per a gestionar adequadament la selecció del teu projecte.
  2. Tria la institució basada en la teua localització: si estàs a Alemanya, l'Argentina, Xile, els Estats Units, Mèxic, Portugal, Regne Unit o l'Uruguai, tria la universitat més pròxima. Si estàs a Espanya, l'Explorer Space més pròxim. Al Brasil, tria Explorer Brasil.
  3. Si passes el filtrat de selecció, ens posarem en contacte amb tu a través d'una notificació.
  4. Important: la teua plaça i la del teu equip, si n'hi haguera, quedarà definitivament confirmada quan la persona que lidera el projecte aparega com admesa en el seu perfil de Santander X.
  5. ¡Ja series Explorer! A partir d'ací, rebries totes les instruccions per a començar el programa i també tindries accés a l'espai de treball online en el qual estaria la resta dels Explorers. Recorda que si algun dels membres de l'equip no està registrat amb el projecte, no tindrà accés a la plataforma de formació ni rebrà el seu certificat de finalització i, per descomptat, no podrà ser candidat a viatjar en l'Explorer Trip.

¿ÉS EXPLORER PER A TU?

Definitivament, sí. Emprendre no és per a tothom; Explorer, sí. Concedeix-te dotze setmanes per a intentar-ho, equivocar-te, aprendre, inspirar-te… però, sobretot, per a convertir la teua idea en una cosa tangible, entendre si podria arribar a ser una potencial font d'ingressos i, a més, fer-ho acompanyat/a de gent que, com tu, no es conforma amb el món que ens ha tocat viure. En un món on res és segur, tot és possible. Dóna't permís per a fer coses i vine't a Explorer. El teu futur l'explores tu.

INSCRIU-TE FINS AL 19 DE DESEMBRE 

Promou:

https://ugremprendedora.ugr.es/wp-content/uploads/2020/05/santander-600x347.jpg