Càtedra INCREA d'Innovació Creativitat i Aprenentatge

22/06/2023 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Des de la Càtedra INCREA d'Innovació, Creativitat i Aprenentatge desenvolupem programes orientats a enfortir les competències emprenedores en l'estudiantat universitari. Aquestes competències  són fonamentals per a millorar la seua ocupabilitat. Per a això, organitzem diferents accions de sensibilització, networking, formació i mentoria en les quals es treballen valors i actituds relacionades amb la creativitat, la innovació i l'emprenedoria. 

  Segueix-nos a Facebook | Segueix-nos a Twitter 

Notícies Veure'n més
Recurs d'imatge com-noticies-2024-2-2q-presentacio-premis-talent-emprenedor index

Premis Talent Emprenedor

Aquesta tercera convocatòria estableix tres categories de premis: acceleració empresarial UJI-Ajuntament de Castelló; talent estudiantil amb vocació emprenedora, i idees disruptives vinculades als reptes de futur en àmbits estratègics per a la ciutat.

UJILab 2024 reunió UJILabInnovacioreuniocoordinacio2024 index

UJILab Innovació arranca amb una reunió de coordinació amb els equips de l’edició 2024

David Cabedo i María Luisa Flors’han reunit amb els equips participants de la tercera edició del programa UJILab Innovació per explicar-los les principals directrius de la convocatòria d’aquest any.

Reconeixement 2023 crue ReconeixementCRUE2023 index

Sciencepreneurship formarà part de l’Observatori d'Experiències d’Emprenedoria Universitària CURE/MetaRed X

La Crue Universidades Españolas ha atorgat un reconeixement al programa Sciencepreneurship: Creating Impact with your Research, una serie de workshops dirigits a crear un impacte social derivat de la seua investigació.

Veure'n més