El Paranimf presenta la programació per al nou any El Paranimf ha iniciat la venda d'entrades i poden adquirir-se en www.paranimf.uji.es

19/01/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L’obra Entredos de la companyia Capicua va donar inici el passat 16 de gener a la programació del Paranimf per al segon trimestre del curs, composta per una sèrie d’espectacles actuals que inclouen teatre, cinema i música. El Paranimf ja ha iniciat la venda d'entrades i poden adquirir-se en www.paranimf.uji.es i en taquilla els dimarts d'11 a 13 hores i de 16 a 18 hores; dues hores abans dels espectacles de teatre, música i dansa, i mitja hora abans de les projeccions de cinema.

Una de les principals actuacions d’aquest trimestre serà la del cantant Jero Romero, que tindrà lloc el 24 de gener a les 20 hores. Després del seu debut en solitari, Romero llança el seu segon disc, titulat La grieta. S'envolta de la banda que l’ha acompanyat en directe durant els dos últims anys: Charlie Bautista, Alfonso Ferrer, Nacho García i Amable Rodríguez.

En l’àmbit teatral, el dia 30 de gener, La Teta Calva Teatre oferirà el seu espectacle Penev, una obra sobre persones de segona mà, usades, cansades. De milagros y maravillas, conferencia optimista de la Companyia Collado Van Hoestenberghe, és una conferència atípica amb molta música, tocada en directe que es podrà veure el divendres 13 de febrer. En darrer lloc, la companyia Claire Ducreux representarà Réfugiée Poétique, la historia d’un vagabund que converteix un parc en el seu refugi provisional. En l’àmbit teatral, l’auditori de l’UJI també acollirà l’obra de Maset de Frater Miradas. Flash-back  el 4 de març; el 18 de març es representarà Sense pausa de la Companyia ImpactaT intervencions teatrals per la Commemoració del Dia Internacional de la Dona i amb motiu del Dia Mundial del Teatre, el 27 de març, es representarà l’obra d’Escenapart La nit just abans dels boscos.

Pel que fa al cinema, la universitat continuarà amb els dos cicles que ja són tradicionals: «Nou Cinema» i «En Pantalla Gran», i s’afegeix per primera vegada a la iniciativa «El documental del mes». Dins del cicle Nou Cinema es podran veure les següents pel·lícules: el film francès Magical Girl, Concha d’Or a la millor pel·lícula i Concha de Plata al millor director al Festival de Sant Sebastià 2014; Tokyo monogatari (Cuentos de Tokio) de Yasujiro Ozu i la pel·lícula argentina Jauja, Premi FIPRESCI del Festival de Cannes de 2014. En pantalla gran: autors clàssics, oferirà l'oportunitat de veure en versió original subtitulada pel·lícules com La règle du jeu (La regla del juego) de Jean Renoir; Citizen Kane (Ciudadano Kane) de Orson Welles i Umberto D. de Vittorio de Sica. La nova secció «El documental del mes» inclourà les projeccions de tres documentals: Everyday Rebellion d’Arash T. Riahi i Arman T. Riahi; Mercedes Soza, la voz de Latinoamérica, de Rodrigo H. Vila; i The Good Son de Shirly Berkovitz.

Aquest primer trimestre de l’any, el Paranimf també acollirà per primera vegada la X Mostra de música en directe i cinema, Cinemascore,  que es desenvoluparà els dies 5, 7 i 8 de febrer de 2015. També tindrà lloc el taller de vídeo Trastorn Visual el 22 de gener.

Més informació

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions