L’ESTCE acull una exposició sobre el projecte éBRICKhouse

09/12/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals acull una exposició sobre el projecte éBRICKhouse i el prototip presentat per l’équipe VIA-UJI al Solar Decathlon Europe 2014. A l’acte d’inauguració, ha assistit el rector de l’UJI, Vicent Climent. A més, els membres de l’equip, guardonat en el certamen amb un premi de reconeixement a la seua destacada participació, han explicat les solucions adoptades i les vivències viscudes en les últimes fases del projecte.

L'exposició, que es podrà visitar fins al 22 de desembre, reflecteix els resultats aconseguits per l'equip de treball équipe VIA-UJI, format per professors i estudiants de la VIA University College (Dinamarca) i de la Universitat Jaume I, en el projecte éBRICKhouse  fins a la seua exhibició en juny de 2014 a Versalles, exhibició en la qual Solar Decathlon Europe va presentar els últims 22 prototips de cases solars procedents de tot el món.

Solar Decathlon Europe 2014 és el certamen internacional d'edificació sostenible més important del món entre universitats que persegueix impulsar la recerca i el desenvolupament d'habitatges eficients que funcionen exclusivament amb energia solar. 

El prototip éBRICKhouse va rebre més de 75.000 visitants durant les dues setmanes d'exhibició a Versalles. La casa solar va cridar l'atenció pel seu concepte i destacat disseny, que segueix un model de creixement urbà intel·ligent basat en la construcció sostenible i l'eficiència energètica, objectius destacats en el projecte Campus Hàbitat 5U en el qual està immersa la Universitat Jaume I. Per aquest motiu, en gener s’ha previst una sessió de networking amb les empreses col·laboradores amb aquest projecte per tal d’estudiar futures línies d’investigació i millores tecnològiques en l’àmbit de la construcció sostenible. 

Vídeo del projecte

Altres notícies de la ESTCE:

L'associació La Plantilla promou la presentació de projectes de joves emprenedors

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions