El Playas de Castellón es proclama subcampió júnior d'atletisme en la Copa d'Europa de Clubs celebrada a l'UJI L'esdeveniment esportiu va comptar amb la presència dels vuit millors equips d'atletisme europeus

25/09/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Playas de Castellón copa-europa playas

    L'equip masculí va aconseguir cinc ors, una plata i cinc bronzes. | FOTO: PLAYAS DE CASTELLÓN

Les pistes d'atletisme de la Universitat Jaume I van acollir el passat 20 de setembre la Copa d'Europa de Clubs en categoria júnior, un esdeveniment esportiu que va comptar amb la presència dels vuit millors equips d'atletisme europeus, tant en homes com en dones, provinents de Turquia, Gran Bretanya, Espanya, República Txeca, Eslovènia, Finlàndia, Itàlia i Portugal.

El Playas de Castellón, representant d'Espanya en la competició, va aconseguir penjar-se la medalla de plata en la categoria masculina per darrere dels turcs del Fenerbahce. L'equip va assolir cinc ors de Marcos Ruiz en triple salt, Adrián Nebot en salt d'altura, relleus 4 x 400 i doble victòria de Konrad Bukowiecki en pes i en disc, a més d'una medalla de plata i cinc bronzes.

En categoria femenina, el club castellonenc va tenir una notable actuació i va aconseguir la cinquena plaça. Les atletes del Playas van sumar un or, una plata i quatre bronzes. Les més destacades van ser Paula Ferrándiz, primera en llançament de disc, i Andrea Verdú, segona en 200 metres.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions