L'Associació de Ràdios Universitàries commemora el Dia Mundial de la Ràdio Sota el lema «La Ràdio és el so de la teua vida»

17/02/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'Associació de Ràdios Universitàries d'Espanya (ARU), a la qual pertany Vox UJI Ràdio, ha celebrat per tercer any consecutiu el Dia Mundial de la Ràdio amb l'emissió el passat 13 de febrer de peces creatives elaborades per diverses emissores universitàries. Aquesta iniciativa es va completar amb missatges breus dels propis oients i diverses personalitats sobre el significat de la ràdio i la seua aportació en cada cas. 

La celebració del Dia Mundial de la Ràdio 2014 es basa de la importància de la ràdio en la vida dels ciutadans i, en general, en la història de la civilització humana. Per a açò, partint del lema «La Ràdio és el so de la teua vida», les ràdios universitàries van emetre durant aquesta jornada una sèrie de peces creatives amb històries de ficció i testimoniatges de com la ràdio s'ha convertit en l'ambient sonor de milers de persones per tot el món.

Amb aquesta iniciativa ARU se suma de nou a la commemoració del Dia Mundial de la Ràdio, aprovada per la UNESCO en 2011 a proposta de l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Radiofòniques d'Espanya i coincidint el 13 de febrer amb la primera emissió de la ràdio de l'ONU.

L'Associació de Ràdios Universitàries d'Espanya és la primera associació que agrupa a professionals que desenvolupen la seua activitat en 26 ràdios universitàries espanyoles amb l'objectiu de potenciar la cooperació i interacció entre aquestes tant en l'assessorament mutu com en el desenvolupament de la coproducció, de programes educatius i formatius així com de nous formats radiofònics. 

Web de ARU

Vox UJI Ràdio

Altres notícies:

Vox UJI Ràdio participa en un projecte radiofònic interuniversitari de divulgació científica promogut per ARU

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions