La Facultat de Ciències Humanes i Socials

FCHS
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

 

La Facultat de Ciències Humanes i Socials naix l'any 1991, amb la Llei de la Generalitat Valenciana per la qual es crea la Universitat Jaume I de Castelló. 

Són membres de la Facultat l'estudiantat i el professorat de 10 titulacions de grau i 14 de màster, amb un total de vora 4.000 persones. La Facultat fomenta l'excel·lència docent en l'organització dels estudis i estableix aliances per assegurar l'experiència internacional de l'estudiantat i el professorat i la rellevància dels coneixements que desenvolupen per al teixit social de la nostra comunitat. Hi destaquen els cursos específics per fomentar l'ocupabilitat de les titulades i titulats del nostre centre.

La Facultat té un interés viu per conrear la recerca entre l'estudiantat i el professorat, que treballen en recerques punteres i innovadores en les àrees del seu àmbit. Aquest propòsit és la base de les Jornades de Foment de la Investigació en Ciències Humanes i Socials, que han tingut lloc al nostre centre de manera continuada des del 1995, fins i tot durant la pandèmia de Covid-19.

La formació en investigació del nostre estudiantat s'assegura a través de 8 programes de doctorat i màsters específics en investigació. La Facultat encoratja la publicació en obert de les tesis i els treballs de fi de màster a través del repositori institucional.

La Facultat de Ciències Humanes i Socials té un compromís ferm amb la igualtat d'oportunitats per a totes les persones que integren la comunitat universitària.

Recurs d'imatge estudiantat index

Estudiantat FCHS

Calendari, horaris, exàmens, convocàtories, beques, etc.

Recurs d'imatge fchs index

La Facultat

Informació institucional bàsica

 

Contacte
Facultat de Ciències Humanes i Socials
Av. de Vicent Sos Baynat s/n, 12071 Castelló de la Plana
Tel. +34 964 729 816/ 814/ 815 - fchs@uji.es

Informació proporcionada per: Facultat de Ciències Humanes i Socials
Recurs d'imatge accio MEGABANNERS2

Treballem per millorar la nostra Facultat

Dona'ns la teua opinió