Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals

ESTCE
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals (ESTCE) de la Universitat Jaume I és el centre encarregat de l'organització dels ensenyaments  en els àmbits d'engenyeries i ciències experimentals.

Els estudis de la ESTCE es basen en una metolodologia integrada teòrica i pràctica, on la pràctica en laboratoris i tallers adquireix una rellevància especial perquè els graduats i les graduades adquirisquen els estàndards més elevats de preparació.

La internacionalització i la integració en el teixit productiu són línies prioritàries del centre, per a això ofereix als seus estudiants programes de mobilitat, dobles títols europeus i pràctiques obligatòries en empreses de sectors afins als estudis.

  • Actualment, a l’ESTCE s’imparteixen 13 títols de grau, adaptats al nou espai europeu d’educació superior.

  • A més, l’ESTCE oferta 14 títols de  màster i diversos cursos d’especialització adreçats a estudiantat que haja cursat estudis de grau, llicenciatura o enginyeria.

Si vols vindre a conèixer les nostres instal·lacions pots demanar una visita

Recurs d'imatge la-escola index

L'Escola

Presentació; Equip de Direcció; Junta de Centre; Junta Permanent i altres Comissions. Departaments. Normativa. Localització i espais. Actes de Comissions de Graus i Màsters.

Recurs d'imatge futur-alumnat index

Estudiantat

Calendari acadèmic; Beques i Ajudes; Programes de mobilitat; Associacions estudiants; Experiències UJI; Premi Marcadors.

Recurs d'imatge docencia index

Estudis

Informació de Graus, Màsters i Programes de Doctorat

Recurs d'imatge investigacio index

Investigació

Grups d'Investigació. Instituts Universitaris.

Recurs d'imatge qualitat-empreses index

Qualitat i relacions amb empreses

Comissió de qualitat. Acreditació institucional i segells de qualitat. Càtedres i Aules d'empresa. Fira d'Empreses. Col·legis professionals

Notícies Veure'n més
Recurs d'imatge com-noticies-2023-3-2q-olimpiada-matematica-espanyola index

Olimpíada Matemàtica Espanyola

Guillem Beltrán Cerezuela i Dan Vancea, dos castellonencs seleccionats en l'Olimpíada Matemàtica del districte universitari de la Universitat Jaume I, han guanyat una medalla d'or i una de plata en la fase nacional de la LIX Olimpíada Matemàtica Espanyola.

Recurs d'imatge com-noticies-2023-3-1q-master-sistemes-inteligents index

Màster Universitari en Sistemes Intel·ligents

El Màster Universitari en Sistemes Intel·ligents de la Universitat Jaume I serà el primer títol de postgrau oficial de les universitats públiques valencianes a comptar amb una menció dual, una modalitat que combina l'adquisició de coneixements i competències pràctiques de manera simultània en la universitat i en l'empresa.

L'UJI i el Grupo Altadia creen una càtedra per a impulsar el coneixement ceràmic CatedraAltadia index

L'UJI i el Grupo Altadia creen una càtedra per a impulsar el coneixement ceràmic

La Càtedra Altadia del Coneixement Ceràmic preservarà els coneixements del sector ceràmic mitjançant la publicació d'una Enciclopèdia en Tecnologia Ceràmica

Veure'n més

Contacte
Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals
Av. de Vicent Sos Baynat s/n
12071 Castelló de la Plana
estce@uji.es