Eix 3. Accessibilitat

20/07/2022 | UDD
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La base de la participació plena de les persones és disposar d’entorns accessibles. A la Universitat, l’entorn és físic (instal·lacions, aules, despatxos, zones exteriors del campus, etc.) i tecnològic, amb les diferents plataformes d’informació, gestió i formació i participació acadèmica.

 

Des d’una perspectiva inclusiva, s’ha de disposar de recursos tècnics de suport que faciliten o compensen determinats dèficits i també espais que possibiliten i garantisquen la pausa, descans o possibilitat de fer ús de determinades instal·lacions. Volem una universitat més propera, més humana i estem condicionats per l’existència de directrius nacionals (RD accessibilitat).

 

Accions:

  1. Gestionar les necessitats d’adaptacions de lloc de treball / estudi acadèmic.
  2. Mantenir un banc de productes de suport, gestionar els espais de descans i gestionar l’accés a l’espai d’estudi adaptat.
  3. Vetlar per garantir l’accessibilitat als continguts tecnològics de la Universitat Jaume I (web, aplicacions mòbils, Aula Virtual, etc.) mitjançant la coordinació i emissió de directrius sobre accessibilitat, i la revisió periòdica de l’accessibilitat de la pàgina web.
  4. Portar a terme accions formatives sobre accessibilitat i disseny universal de l’aprenentatge.
  5. Mantenir la pàgina web de la Unitat Responsable d’Accessibilitat.
Informació proporcionada per: Unitat de Diversitat i Discapacitat