Fòrum de formació i participació estudiantil

05/12/2016 | InfoCampus
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Fòrum de formació i participació estudiantil

El Fòrum de Formació i Participació Estudiantil (FFiPE) naix de la necessitat de construir un espai de reflexió sobre l'educació superior i els protagonistes de la mateixa: els estudiants i les estudiants universitaries.

La primera edició del Fòrum persegueix una formació crítica i integral per als estudiants universitaris. La universitat és un espai compartit, un projecte en comú que cal dotar de futur i per a això és necessària la presència activa i participativa del estudiantat. Es per això que la el Fòrum es compromet amb l'adquisició de capacitats i competències essencials per a l’estudiantat. Per això, s'ha dissenyat un programa de sessions espaiades periòdicament al llarg del primer semestre de l'any.

Amb tot açò, podem dir que el Fòrum és un impuls del Vicerectorat d'Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa per ajudar a construir una comunitat universitària capaç de liderar el procés i millora continua de la universitat.

Objectius

1. Establir un punt de trobada anual en la Universitat Jaume I per a la formació en participació estudiantil.

2. Promoure la participació i representació del estudiantat, amb la fi d'aconseguir una major implicació de l’estudiantat

3. Crear un espai de debat, posada en comú i reflexió sobre els aspectes més rellevants de la política universitària des del punt de vista dels estudiants.

4. Crear un clima favorable que reforce la pertinença a la comunitat UJI.

5. Compartir experiències de bones pràctiques i la seua aplicació a problemàtiques habituals en la representació i participació estudiantil.

 

Més informació

Inscripció al següent enllaç