La rectora de la Universitat Jaume I Eva Alcón Soler

13/06/2022 | Rectorat
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Des de juny de 2018 sóc rectora de la Universitat Jaume I, la universitat pública de Castelló a la qual estic vinculada des de 1993. Al llarg d’aquests anys, he compatibilitzat la meua carrera docent i investigadora en l’àmbit de la Filologia Anglesa amb diferents càrrecs de gestió universitària que m’han aportat una imprescindible visió de conjunt de la institució. 

L’UJI s’ha consolidat com a referent de transformació socioeconòmica de l’entorn des de la seua fundació en 1991, però volem mirar més lluny, plantejar-nos nous reptes i donar un nou impuls per a seguir avançant en la construcció de l’UJI. Un impuls que ha de ser col·lectiu i basat en l’esperit de millora constant que caracteritza a la nostra comunitat universitària.

A més, com a universitat pública, hem de comptar amb els recursos suficients i ajustats a les nostres necessitats reals, tant de finançament com de personal, per a prestar el servei públic de qualitat que demana la societat. 

Com veieu, és un temps ple de reptes que afronte amb responsabilitat i il·lusió, i amb el compromís de posar tota la meua capacitat de treball al servei d’una institució amb suficient trajectòria històrica i molta projecció de futur.

Eva Alcón Soler. 

 

Facebook   Twitter  ResearchGate   Blog

 

Recurs d'imatge curriculum index

Currículum

Currículum de la rectora Eva Alcón Soler

Recurs d'imatge discursos index

Discursos

Discursos de la rectora Eva Alcón Soler

Recurs d'imatge articles index

Articles d'opinió i entrevistes

Articles d'opinió i entrevistes de la rectora Eva Alcón Soler

Recurs d'imatge competencies index

Competències del Rectorat

Competències del Rectorat

Informació proporcionada per: Rectorat