Preinscripció. Programa de formació permanent. Universitat per a Majors

19/05/2015 | Campus Obert
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I és sensible amb la realitat del nostre temps i oberta a tots els ciutadans, oferta a les persones majors la titulació pròpia "Graduat Universitari Sènior en Ciències Humanes i Socials", en el qual s'imparteixen estudis específics per als estudiants majors de 55 anys.

Les persones que vulguen cursar per primera vegada els estudis de formació per a persones majors que ofereix la Universitat Jaume I, es podran preinscribir des del dilluns 11 de maig fins al divendres 3 de juliol de 2015. Aquesta preinscripció és imprescindible per a la formalització de la matrícula al setembre i pot realitzar-se mitjançant una instància en Registre general de la Universitat Jaume I, per Internet en l'adreça http://preinscripcio.uji.es o en la Secretaria de la Universitat per a Majors (Pavelló Poliesportiu - Universitat Jaume I).

Per a aquest pròxim curs 2015-2016, s'ofereix un total de 120 places noves. El requisit és haver complit 55 anys d'edat. Si queden places vacants es podran assignar als sol·licitants de 54, 53, 52 anys. A més, des de fa dotze anys la Universitat per a Majors, està difosa per l'interior, nord i sud de la província de Castelló. El termini per a fer la preinscripció és el mateix per a les persones interessades a començar el curs en aquests llocs. Podran realitzar-la per Internet http://preinscripcio.uji.es, o en els llocs corresponents: Sogorb (Edifici Glorieta), Vilafranca (Casa Social), Morella (CISE), Sant Mateu (Ajuntament), Vinaròs (Biblioteca Municipal) i Port de Sagunt (Casal Jove).

A tots els estudiants de la Universitat per a Majors una persona els va animar a iniciar els estudis de formació permanent, fes tu el mateix!

 

Informació en PDF 

 

 

 

Informació proporcionada per: Programa Campus Obert