12/07/2023 | InfoCampus
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Màster Universitari en Infermeria d'Urgències, Emergències i Cures Crítiques, pretén donar continuïtat als estudis del Grau en Infermeria, mitjançant l’ampliació dels coneixements en investigació i permeten l'accés al doctorat, així com l'ampliació dels coneixements teòrics i pràctics en l'atenció al pacient en Unitats de Cures Intensives i l'atenció sanitària extra-hospitalària en accidents de difícil accés (muntanya, aquàtics, accidents de trànsit) . 

El títol està estructurat en tres mòduls a banda de les pràctiques clíniques externes i el treball fi de màster. Es tracta d'un títol semi-presencial on la docència teòrica es retransmetrà en línia. L'assistència presencial és de caràcter obligatori en un percentatge de classes teòriques de mòdul d'investigació (primer semestre) i en els laboratoris de simulació avançada dels mòduls de cures als pacients crítics i urgències.

Durante el primer semestre (setembre a març) s'imparteixen els mòduls d'investigació (dilluns i dimecres) i el de cures al pacient crític (dijous i un dissabte al mes). En el segon semestre (març a juliol) es desenvolupa el mòdul d'urgències (dilluns i dijous).

El programa inclou 240 hores de pràctiques clíniques externes de caràcter obligatori, distribuïdes en 120 hores en unitats de cures intensives en hospitals de la província de Castelló i 120 hores en serveis d'urgències i atenció extra-hospitalària (SAMU, SVAE, CICU).
 

Informació proporcionada per: InfoCampus