Treball de final de grau

13/07/2021 | InfoCampus
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

És prerequisit haver superat almenys el 70% dels crèdits ECTS de formació bàsica i obligatòria del Grau en Intel·ligència Robòtica, sense tindre en compte les assignatures Pràctiques Externes i Treball de Fi de Grau. Això és, el 70% de 216 ECTS que són 151,20 crèdits ECTS. Com totes les assignatures anteriors són de 6 crèdits ECTS, això implica que cal tindre aprovades almenys 26 d'aquestes assignatures, que en total sumen 156 ECTS.

Realització individual per part de l'estudiant d'un projecte de final de grau original de naturalesa professional sobre un tema de l'àmbit de la intel·ligència robòtica, part del mateix realitzat durant una estada en una empresa, organització o centre d'investigació. El projecte serà dirigit per un professor/a i documentat amb una memòria redactada per l'estudiant. El projecte desenvolupat haurà de ser presentat i defensat davant un tribunal universitari.

La Universitat Jaume I ha elaborat una normativa que conté les directrius bàsiques relacionades amb la definició, organització, elaboració, tutela, presentació, defensa, avaluació i gestió administrativa dels TFG a la Universitat Jaume I.

Informació proporcionada per: InfoCampus