Presentació

29/04/2022 | InfoCampus
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

En el curs 2011/12, la llicenciatura en Administració d’Empreses i la Diplomatura en Ciències Empresarials, van ser substituïdes per tres graus: Administració d’Empreses, Economia i Finances i Comptabilitat.

Els tres graus mantenen un tronc comú, ja que comparteixen els dos primers cursos i algunes assignatures de tercer i quart (120 crèdits). En les assignatures comunes s’imparteixen els continguts generals de comptabilitat i finances, organització d’empreses i economia imprescindibles per a qualsevol titulat en economia i empresa. Mantenir aquest tronc comú permet l’obtenció de segones titulacions fàcilment en cursar qualsevol dels tres graus. En el cas de cursar el grau en Finances i Comptabilitat, cursant 90 crèdits addicionals es pot obtenir el grau en Administració d’empreses, i cursant 102 crèdits addicionals el grau en Economia.

Però l’elecció de cadascuna de les tres titulacions permet especialitzar-se en diferents aspectes de gestió empresarial i de l’economia. El grau en Finances i Comptabilitat està enfocat a proporcionar els coneixements teòrics i pràctics a les diferents àrees de comptabilitat i auditoria (control de gestió, comptabilitat internacional, consolidació, comptabilitats sectorials, auditoria financera, auditoria operativa, comptabilitat pública), finances (mercats financers, banca, finances corporatives, gestió de tresoreria, gestió de carteres), fiscalitat i tributació (dret mercantil financer, dret tributari, dret concursal, fiscalitat empresarial).

Informació proporcionada per: InfoCampus