22/05/2020 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

SESSIÓ CONTÍNUA, VISIBILITZANT L’AUDIOVISUAL LOCAL

 

Sessió contínua naix com un projecte per a visibilitzar l'audiovisual local i provincial. Es tracta d'una trobada mensual entre públic i creadors per a compartir i debatre, però sobretot, per a gaudir i conèixer la varietat de l'audiovisual produïda per creadors locals.

L'activitat, amb caràcter mensual, consisteix principalment en una sessió doble de curtmetratges, presentada per Pilar Ramo, Fermín Sales i Nacho Badenes, en la qual es projecta un curtmetratge d'un autor local, seguit d'un altre d'autoria estatal, amb un nexe comú entre ambdós. A continuació hi ha un col·loqui amb el públic.

Objectius

El curtmetratge és un format que, excepte rares excepcions, només troba exhibició en festivals i en algunes plataformes en línia. La finalitat de l'activitat és principalment difondre l'audiovisual en aquest format, prioritzant les autories de la província de Castelló. Es tracta que els projectes audiovisuals que tinguen relació directa amb la província troben un espai públic i rellevant on exhibir-los.

Un segon objectiu, conseqüència de l'anterior, és el de la creació d'una xarxa audiovisual local i/o provincial. L'activitat propicia que els propis creadors, cineastes i aficionats es coneguen i reflexionen sobre tot allò que s'està produint en el seu entorn més pròxim.

En definitiva, crear un punt de trobada il·lusionant per a la societat, en el qual es puguen convocar periòdicament per a debatre sobre l'audiovisual emergent i obrir la mirada a un públic curiós de noves formes narratives.

Una activitat creada per Pilar Ramo i Fermín Sales i gestionada actualment per l'Associació Cultural Sessió Contínua (Pilar Ramo i Nacho Badenes) en col·laboració amb l'Aula de Cinema i Creació Juvenil de la Universitat Jaume I.

Contacte:

sessiocontinuacurts AT gmail.com

 

Espai:

MENADOR espai cultural

Pl. de l’Hort dels Corders, 4. Castelló de la Plana

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals