L'UJI Big Band participa a la II Trobada de Big Bands de les comarques de Castelló

14/02/2024 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Onda será la seu de la II Trobada de Big Bands de les comarques de Castelló aquest diumenge, 18 de febrer, un certamen que va nàixer el més de desembre de 2019 impulsat des del Servei d'Activitat Socioculturals de la Universitat Jaume I i organitzat per la Big Band UJI. 

El Teatre Mónaco d'Onda serà l'escenari on actuaran, a partir de les 11 hores, les cinc bandes actives en l'actualitat, entre les que està la Big Band UJI, i que compartirà actuació amb l'Onda Big Band, l'Alcora Secret Society, la Bibap-AltoPalancia Big Band i l'Esmuvi Jazz Band de Vinaròs. L'objectiu principal de la trobada és la visibilització de la música jazz i de les agrupacions existents a les terres de Castelló. 

Després de la primera edició, l'arribada de la pandèmia va condicionar la celebració de posteriors trobades. Enguany, l'Onda Big Band ha donat un pas endavant i ha organitzat aquesta segona edició, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Onda i de l'Asociación Onda y Música, amb l'objectiu de recuperar l'essència inicial sorgida d'una taula rodona a les Jornades de Jazz que es van celebrar a Castelló l'any 2018. 

Així, es vol posar la primera pedra per a crear una xarxa de treball comuna entre les associacions musicals i projectes educatius amb l'objectiu de que la música jazz de Big Band puga ocupar l'espai que es mereix en el panorama cultural territorial. 

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals