Sessió informativa de les beques UJIE

13/07/2021 | Càtedra INCREA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El 9 de juny de 2021 de 11:00 a 12:30 es va realitzar de forma telemàtica una sessió informativa de presentació de les beques "University Junior International Entrepreneurs" a la que va asistir l'estudiantat de la Universitat Jaume I interessat en aquestes beques. 

Laura Garcia, tècnica de la OIPEP va explicar el procediment administratiu de les beques i va resoldre els dubtes generals i específics relacionats amb la presentació de candidatutes. D'altra banda, Laura Martinez, tècnica d'emprenedoria de la Càtedra INCREA va explicar el procés de formació en emprenedoria vinculat a les beques i va resoldre dubtes relacionats amb el projecte emprendedor. 

Les beques UJIE 2021,  tenen com a objectiu desenvolupar el talent emprenedor de l'estudiantat universitari amb iniciatives globals, promovent l'augment de la motivació per l'emprenedoria a través de la mobilitat internacional i interregional i la formació en emprenedoria internacional amb la finalitat que l'estudiantat reforce i millore les competències transversals emprenedores i puga adquirir capacitats i aptituds en emprenedoria global, així com fomentar la creació de relacions professionals d'àmbit internacional o interregional.