La Fundació General de l’UJI es trasllada a Espaitec Nova etapa, nova ubicació en un marc tecnològic i d’innovació

18/02/2019 | Fundació General de l'UJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Després de 12 anys ocupant el local 16 de l’Àgora la Fundació General de la Universitat Jaume I obri un nou capítol optant per una nova ubicació en un maarc tecnològic i d’innovació a Espaitec. Aquesta circumstància està motivada pel canvi de gerència, amb la jubilació del primer gerent José Francisco Vicente Queralt, que dona el relleu a Juan Antonio Bertolín al capdavant de la Fundació General que, fins a aquest moment, dirigia el Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I, Espaitec, i la gestió de la qual va ser assumida per la Fundació General al gener de 2017 quan va deixar de ser societat limitada. Aquesta decisió redundarà en un aprofitament dels recursos concorde al nou pla d'actuació de la Fundació per a 2019 i en una gestió de l'equip integral.

A més la Fundació General gestiona l’Escola d’Estiu dels Xiquets i Xiquetes de la Universitat Jaume I, el projecte de beques corporatives , suport a la gestió i promoció d’estudis de grau i postgrau, accions de comunicació per a la promoció i difusió de l’activitat universitària, suport a l’avaluació de la docència, suport a l’avaluació dels serveis d’R+D+I que l’UJI presta a entitats i empreses, i col·laboració en la gestió i desenvolupament d’accions de comunicació i difusió del Programa d’Atenció a la Diversitat i del Programa de Visites al Campus.

Les inscripcions per a l’Escola d’Estiu i sol·licituds per a les convocatòries de les beques Facsa i Fobesa podran ser lliurades a la primera planta de l’edifici Espaitec 1 des del 19 de febrer de 2019.

Informació proporcionada per: Fundació General de la Universitat Jaume I