AlumniSAUJI
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
index 51 index

‘Enola Holmes’, traductors i traduccions amb Juanjo Muñoz

Coneixes el Google WorkSpace de l'UJI? Hui en parlem. I a l’entrevista, rebem Juanjo Muñoz, egressat del grau en Traducció i Interpretació, que recentment ha participat en el doblatge de la segona part de l’èxit de Netflix ‘Enola Holmes’.

Promoció ADEM (1992-1996) ADE96 index

Trobada promoció ADEM ('96)

La Universitat Jaume I va acollir el dissabte 12 de novembre una trobada d'antic alumnat de la promoció d'Administració i Direcció d'Empreses (1992-1996). Va ser un dia de retrobament en el qual, a més, van recórrer les aules i un altre racons de l'UJI.

Amparo Soriano, Unitat de Xarxes Socials UJI 50 index

«Qualsevol institució ha d'estar a xarxes, la qüestió és com»

Amb la periodista Amparo Soriano, de la Unitat de Xarxes Socials de l'UJI, abordem el paper que juguen les xarxes en la comunicació, especialment de les universitats, i coneixem un poc millor com és la gestió que hi ha al darrere.

Álvaro Gual 49 index

«Crec que no haguera sigut mai enginyer si no haguera sigut músic»

Seguim resolent els dubtes més comuns: és el torn del nou carnet digital. I rebem el nostre convidat al proper TF taller, l'alumni d'Enginyeria Química Álvaro Gual. Parlarem de la millora de l'eficiència en sistemes industrials, però també de l'UJI i del que suposa un TFG, entre d'altres temes.

Lledó Morales lledomorales-premiatenea index

Lledó Morales, titulada de Comunicació Audiovisual, premiada al programa Atenea

El programa Atenea, Festival Internacional Dona i Cinema, selecciona els millors projectes audiovisuals que comptaran amb una mentora per impulsar-lo. El projecte de Lledó és «Les dutxes», un drama amb reivindicacions del col·lectiu LGTBI, que serà guiat per la cineasta Mireia Ros.

Idiomes acreditacio2223 index

Acreditació de llengües

Proves d'anglès, francès, alemany, italià i català a novembre, desembre i gener. Descompte o preferència en la inscripció per a AlumniSAUJI Premium

Pablo Molinero pmolinero-asunto index

Pablo Molinero, un alumni en la sèrie de Prime 'Un asunto privado'

L'actor Pablo Molinero, ex alumne de Filolofía Anglesa de l'UJI, acaba d'estrenar nova sèrie de producció espanyola, aquesta vegada en Amazon Prime Vídeo.

index 48 index

Biblioteca, nexe de la comunitat universitària

Ens submergim amb Vicent Falomir, director de la Biblioteca, en l’arxiu particular de la història i els secrets d’aquest edifici tan representatiu del nostre campus.

Doble factor autenticació doble-factor index

Activació del doble factor d'autenticació

Comença el desplegament del nou sistema de seguretat mitjançant doble factor d’autenticació per als membres AlumniSAUJI. Aquest sistema permet tindre una major seguretat a l’hora d’utilitzar les aplicacions i serveis de l’UJI, ja que dificulta que algú suplante la vostra identitat o robe les credencials d’accés.

Premis Consell Social 2022 premis-consell index

Premis a la iniciativa emprenedora

El Consell Social de l'UJI convoca els seus premis anuals. Destaquem el que s'atorga a la iniciativa emprenedora estudiantil, dirigit a alumnat o antic alumnat (titulats de grau, postgrau o doctorat en els últims 5 anys) que ha materialitzat un projecte de caràcter empresarial. Presentació de candidatures fins el 14 de novembre.

Guy Shrayer pau index

Estrès traumàtic secundari entre els treballadors humanitaris

24 d'octubre a les 16 hores a Google Meet

oficina ágora unificacio-oficina index

Més a prop de tu i amb nou horari

L'atenció al públic del programa AlumniSAUJI ara a l'oficina de l'Àgora universitària en un horari ampliat: de dilluns a divendres de 9.30 a 14 h i també dilluns i dimecres de 15.30 a 17.45 h.

index startup Startup index

Concurs 5UCV STARTUP

Guanya fins a 9.000 euros! El concurs ‘5U CV STARTUP' es constitueix per a unir el talent emprenedor i projectes empresarials de la Comunitat Valenciana. La participació està oberta tant a estudiantat com a recent titulats i titulades.

La pregunta del mes LPDM index

Vols una tote bag com aquesta?

Si com a bon membre Premium has estat atent o atenta als nostres butlletins o web, contesta correctament a la pregunta que fem cada mes al butlletí i participa al sorteig d'una bossa alumni. 

Recurs d'imatge activitats-22-23 index

Al setembre comença un nou curs esportiu al Servei d’Esports UJI

El Servei d’Esports ha programat les activitats, competicions i cursos per al curs 2022-2023 amb una programació especial per a la Setmana Europea de l’Esport del 23 al 30 de setembre

Recurs d'imatge ranking-arwu index

L'UJI entre les 700 millors del món

La classificació de l’Academic Ranking of World Universities (ARWU), elaborat per la Jia Tong University de Xangai, indica que la universitat pública de Castelló és una de les 21 universitats espanyoles que es troben entre les primeres 700 universitats del món.

assemblea 2022  assemblea0522-post index

La SAUJI certifica la seua bona trajectòria a l’Assemblea General de socis i sòcies

La reunió anual dels membres de l’associació d’antic alumnat i amics i amigues de la Universitat Jaume I, ratifica la bona trajectòria de l’associació durant l’any 2021.

Jesús Alijarde 45 index

«L'hospital està ple de bons professionals que fan que la sanitat funcione»

Jesús Alijarde ens submergeix al caos de les urgències hospitalàries a través de la seua primera novel·la. I com que la preinscripció als màsters universitaris i propis ja està oberta, aprofitem per desgranar l'oferta d'aquests estudis a la Jaume I.

Tarifa especial alumni postgrau propi UJI postgrau-propi index

L’antic alumnat tindrà una tarifa especial en el postgrau propi de l’UJI

Els membres AlumniSAUJI Premium gaudiran d’una reducció del 3% sobre el total de la matrícula en màsters propis, cursos d’especialista i d’expert i descomptes especials als cursos de formació continuada.

Català de preparació  cursos-catala index

Cursos de català per a les proves de la Junta Qualificadora

AlumniSAUJI impartirà des de l’1 de setembre dos cursos intensius presencials de català per a la preparació als nivells C1 i C2 de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV). La inscripció començarà al juliol.

Isabel Tejedor 44 index

Ràdio i salut mental

'No estamos locos' és un programa de ràdio rehabilitador, de participació i de millora de la recuperació en salut mental del qual ens parlarà la nostra alumni Isabel Tejedor. I també us portem idees per tal d’esprémer al màxim els avantatges econòmics que teniu amb el carnet alumni.

Recurs d'imatge premi-atecyr index

Premi HVACR

Cosmin Mihai Udroiu, titulat del Grau en Enginyeria Mecànica de la Universitat Jaume I, ha obtingut la segona posició del Premi HVACR de l'Associació Tècnica Espanyola de Climatització i Refrigeració amb el seu treball de fi de grau.

SAUJI assemblea-0522 index

Assemblea General de SAUJI

30 de maig de 2022 en la sala de conferències de la Llotja del Cànem

Dia Internacional de la Llum concurs-llum index

Concurs de Fotografia Digital "Dia de la Llum 2022"

Capta una foto amb el teu mòbil i puja-la a Instagram amb el hashtagh #DiaLlumUJI o envia-la a dil@uji.es abans del 12 de maig. Anima’t, participa i guanya un dels premis!

Enquesta satisfacció 2022 enquesta-satisfaccio index

Vols la teua polsera #SomUJI i un lot de productes alumni?

Contesta l'enquesta de satisfacció d'AlumniSAUJI Premium que has rebut al teu correu electrònic. Només per participar t'emportes la teua polsera #SomUJI i entres al sorteig de dos lots de productes alumni!

Carlos Hernando, director del Servei d'Esports 43 index

Escola d'estiu: conciliació, educació i marca UJI

Amb el bon temps comencem a pensar en clau d'estiu amb Carlos Hernando, director del Servei d'Esports, que ens conta com és l'Escola d'Estiu. I a l'entrevista, Jorge Alcañiz, alumni de Tecnologies Industrials guardonat amb el premi ACERINOX per la seua innovadora màquina de gel.

Universitat Jaume I ranquing-CWUR index

L’UJI en el 4,6% de les millors institucions d’educació superior segons el rànquing CWUR

La universitat pública de Castelló s’ubica en el lloc 896 entre les prop de 20.000 institucions que conformen el rànquing i en el lloc 31 en l’àmbit nacional

Recurs d'imatge nomenament-coqcv-pablo-serna index

Delegat COQCV a Castelló

Substitueix en el càrrec al catedràtic de Química Inorgànica Vicente Esteve.

Jose Emilio Bellido 42 index

«No pongo la medalla de oro por encima de las otras, me quedo con todo lo conseguido»

Emilio Bellido, recent campió d'Espanya de triple salt i alumni UJI, ens parla de la seua carrera esportiva. I des del Servei d'Esports aborden alguns dels seus programes, com ara el dels esportistes d'elit o el voluntariat esportiu.

Recurs d'imatge premi-acerinox index

Premi ACERINOX

El seu projecte ha permès donar resposta a la necessitat de nova maquinària d’una empresa de gel quan realitzava les seues pràctiques curriculars en la firma Mañas Inox, S.L.

Escola d'Estiu de l'UJI escola-estiu index

Escola d'Estiu 2022

Del 4 al 25 d'abril els membres AlumniSAUJI Premium podran presentar les sol·licituds de preinscripció a l'Escola d'Estiu, una manera diferent de gaudir de les vacances al mes de juliol per a xiquets i xiquetes entre 4 i 16 anys.

Idiomes acreditacio2122 index

Acreditació de llengües

Proves d'anglès, francès, alemany, italià i català a maig i juny. Descompte o preferència en la inscripció per a AlumniSAUJI Premium

horari horari-pasqua index

Horari Pasqua

De l'11 al 13 d'abril: de 10 a 14 hores en l'oficina de l'Àgora | Del 19 al 22 d'abril: de 10 a 14 hores a la Llotja del Cànem

Emma Meseguer, alumni de Medicina 41 index

«M'haguera agradat participar en més activitats»

Implicar-se més a la vida universitària, el consell que ens deixa l'alumni de Medicina Emma Meseguer, amb qui parlem avui. I si també sou dels que el primer que feu en arribar a un hotel o a casa d'uns amics és preguntar la clau de la WiFi, quedeu-vos amb nosaltres perquè us apropem al projecte Eduroam. 

index 40 index

Especial 8 de març

Des del 8 de març de 1857 a Nova York, hi ha hagut molts '8 de març'. Aquest l'hem compartit amb alumni amb les que hem parlat de la situació de la dona en diversos àmbits. No us perdeu aquest especial amb Patricia Flor, Maria Medina-Vicent i Aitana Gimeno.

FCHS UJI traductors-uji index

Traductors valencians en Disney, HBO, Netflix... Per què són tants i tan bons?

«A l'UJI hi ha moltíssima pedrera i ens formen titans com Gloria Torralba, Beatriz Cerezo, Irene de Higés, José Luis Martí Ferriol... i Frederic Chaume, que va traduir Bola de Drac al valencià! Amb eixos professors és normal que alguna cosa s'acabe apegant»

Nacho Latre 39 index

«La transparència és un actiu comunicatiu importantíssim»

Vols saber com aconseguir una tassa de recent graduat o graduada? T'ho contem! I també parlem amb Nacho Latre, dircom de Nadie Sin Su Ración Diaria, una startup pionera en la digitalització del sistema de donacions d'aliments.

Becas Santander becas-santander index

Beques Santander

Beques Santander Language: 5.000 beques de cursos d'anglès online de 12 setmanes amb classes online tutoritzades | Beques Santander Women: 50 beques Leadership, dirigides a dones en llocs d'alta direcció, i 150 beques Emerging Leaders per a dones que vulguen exercir llocs de responsabilitat.

Alina Dascalu 38 index

«Hi ha que ensenyar-lis a viure en un món no dissenyat per a ells»

La psicòloga Alina Dascalu ens apropa a les persones altament sensibles (PAS) i ens concreta quins són els trets, com identificar-les i com actuar amb elles. I, abans de finalitzar, us presentem el nou disseny del web!

David Gil david-gil index

David Gil, segon millor fotògraf de l’any a Flecha en Blanco

L'alumni de Comunicació Audiovisual David Gil ja es va situar l'any anterior a l'octau lloc i aquest 2021 escala fins la segona posició en el directori internacional de fotografia de bodes Flecha en Blanco.

Recurs d'imatge premis-talent-emprenedor index

Premis al Talent Emprenedor de l’Estudiantat UJI

Els Premis al Talent Emprenedor de l’Estudiantat de l’UJI pretenen reconèixer les millors iniciatives emprenedores i trajectòries empresarials de triple impacte de l’estudiantat i titulats i titulades recents de l’UJI i potenciar l’esperit emprenedor en l’àmbit universitari.

Recurs d'imatge ranquing-SEDEA index

Rànquing SEDEA

L'egressada del Grau en Psicologia de la Universitat Jaume I Sara Fernández Buendía ha sigut seleccionada com la millor graduada d'Espanya en aquesta titulació pel Rànquing Nacional 2021 que elabora la Societat Espanyola d'Excel·lència Acadèmica.

Ana Tamayo 37 index

«Hi ha que pensar en l'accessibilitat des del principi»

Posem de relleu la importància de l'accessibilitat als continguts audiovisuals i els professionals implicats amb Ana Tamayo. I us posem al dia dels nous cursos de llengües i grups de conversa.

Accessibilitat audiovisual: una qüestió transversal accessibilitat index

Accessibilitat audiovisual: una qüestió transversal

Ana Tamayo, especialista en les diferents modalitats d’accessibilitat audiovisual, tractarà la seua importància i les formes d’incorporació als continguts el proper 27 de gener en aquest webinari.

Recurs d'imatge premis-col-graduats-socials index

Premis Col·legi de Graduats Socials

Sis estudiants del Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans de la Universitat Jaume I han rebut el reconeixement del Col·legi de Graduats Socials de Castelló pels seus resultats acadèmics.

Recurs d'imatge curt-la-promocion index

Curtmetratge «La promoción»

És un curtmetratge documental sobre quatre joves d'entre 24 i 30 anys que reflexionen sobre la seua situació actual, les seues pors, els seus objectius i les seues perspectives vitals, tot això en un context marcat per una situació laboral, econòmica i emocional complexa.

Recurs d'imatge premi-carolina-beguer index

Premi a la Comunicació Eficaç

Carolina Beguer, directora de Comunicació Corporativa de Grup Gimeno des de fa 10 anys i exalumna del grau en Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat Jaume I, ha sigut guardonada amb el Premi a la Comunicació Eficaç.

Nerea Bella 36maternitats index

Maternitats ideals a Passaport Alumni

Gener ve carregat d'activitats molt interessants i la primera serà el TF taller de Nerea Bella. Amb ella hem parlat sobre la representació ideològica de la maternitat en l'art i en l'imaginari col·lectiu.

Oficines AlumniSAUJI a l'Àgora universitària novaoficina index

Nova oficina al campus

Ja us atenem a la nova ubicació al campus del Riu Sec! Ara estem a l'Àgora universitària, local número 4, i també, com sempre, a la Llotja del Cànem al centre de Castelló.

Skype 600x400 skype index

Atenció personalitzada per videoconferència

Trobes que algun procediment és massa complex? Estàs a un altre país i no pots cridar-nos? Ens trobaràs a Skype amb l'usuari Programa AlumniSAUJI. Ara sí, ens veiem!

Ser Premium, té tassa! recent-graduat index

Unir-te a AlumniSAUJI Premium té tassa

Si eres recent graduat o graduada UJI i vols continuar vinculat a la Universitat Jaume I, fes-ho aquest mes de març i emporta't una tassa de regal!

horari horari-magda index

Horari oficines Festes de la Magdalena

Del 19 al 27 de març: de dimecres a divendres de 10 a 14 hores en l'oficina de l'Àgora (local 4)

José Emilio Bellido, campió d'Espanya de triple salt bellido-campio index

Emilio Bellido, campió d'Espanya en triple salt

L'esportista del CA Playas de Castellón, que va estudiar Mestre en Educació Primària en l'UJI, ha estat present en 31 campionats d'Espanya i acumula 16 medalles en aquesta competició: un or, sis plates i nou bronzes.

Beques IVACE I+I beques-IVACE index

Beques IVACE I+I

40 noves beques IVACE I+I, Internacionalització + Innovació per a la especialització en internacionalització i venda digital per a menors de 30 anys

horari horari-estiu index

Horari estiu oficines

A partir del 20 de juny obrim de 10 a 14 hores únicament en l'oficina de l'Àgora universitària. I per suposat, mantenim també la resta de canals d'atenció oberts: telèfon 964 728 930 / 931, correu electrònic (alumnisauji@uji.es), Whatsapp (608 632 564) i Skype (Programa AlumniSAUJI).

Recurs d'imatge premi-publicitat-AIRP index

Premis AIRP a l'Excel·lència Universitària 2022

Joel Chaou Latorre, graduat en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Jaume I, ha sigut guardonat amb el premi al millor treball final de grau (TFG) sobre relacions públiques en els Premis AIRP a l'Excel·lència Universitària 2022 convocats per l'Associació d'Investigadors en Relacions Públiques (AIRP).

Recurs d'imatge promocio-targetes index

El Servei d’Esports ofereix promocions en activitats i targetes esportives UJI per a l’estiu

Les persones amb targeta esportiva podran gaudir d’activitats durant el mes de juny i de la sala de musculació també en juliol.

Teresa García teresa-garcia index

Una filòsofa per a elaborar la política de sostenibilitat de Velarte

La filósofa Teresa García, alumni del Màster Universitari en Ètica i Democràcia, com a responsable ética de l'empresa valenciana Velarte serà l'encarregada de guiar la seus transició cap a la sostenibilitat segons aspectes econòmics, socials i mediambientals

Voluntariat Serra d'Espadà voluntariat-serra index

Voluntariat ambiental a la Serra d'Espadà

De l'1 al 28 de juliol participa com a voluntari/a en el Voluntariat Ambiental al Parc Natural de la Serra d’Espadà i contribueix a previndre els incendis forestals i a protegir i conservar el nostre patrimoni natural.

Beques IVACE Exterior beques-IVACEext index

Beques IVACE Exterior

70 noves beques IVACE Exterior 2022 per a fomentar l'accés al mercat laboral i l'especialització en internacionalització de menors de 30 anys nascuts o residents a la Comunitat Valenciana

index 46 index

[N46] Qüestionari alumni

Hui més que emprendre l’habitual viatge, revisem l’àlbum de fotos de la temporada. El teu millor record, lloc favorit, com va ser el teu primer dia... Al darrer podcast de la temporada recopilem les millors respostes a les preguntes sobre l'UJI dels nostres convidats i convidades alumni.

Román Tarrazona, alumni UJI roman-tarrazona index

El director d'art Román Tarrazona, Premi Inspirational 2022

Román va estudiar a la Universitat Jaume I entre 2012 i 2016. Actualment és Director d'Art Sènior en Havas i ha treballat per a marques com Ouigo, Banco Santander, Peugeot o Hyundai.

Recurs d'imatge premi-ATRAE index

Premi ATRAE a Maria Prats Vidal

Maria Prats Vidal, graduada en Traducció i Interpretació per la Universitat Jaume I, ha guanyat el premi de l’Associació de Traducció i Adaptació Audiovisual d’Espanya (ATRAE) a la Pel·lícula Millor Traduïda en la Mostra de València per la seua traducció del francès al valencià del film «Les Pires».

Rafa Escrig i Mónica Benavent mundial-qatar index

Dos alumni de l'UJI cobreixen el Mundial de Qatar

Rafa Escrig i Mónica Benavent s'han desplaçat a Doha per cobrir l'actualitat i les jornades futbolístiques de la cita mundialista per als canals especialitzats DAZN i Golt tv, respectivament.

Javier López Vallejo javierlopezvallejo-psicolegseleccio index

Javier López Vallejo serà el nou psicòleg de la selecció absoluta de futbol

El nou seleccionador nacional, Luis de la Fuente, ha seleccionat l'alumni Javier López Vallejo com a psicòleg de la selecció espanyola de futbol.

Informació proporcionada per: AlumniSAUJI