Històries de vida

27/03/2023 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Companyia

Cia. Teatre Maset de Frater amb la col·laboració de la companyia Proyecto Caravana

Duració

65 minuts

Seients numerats

si

Tipus

Teatre

Data: 29 de març de 2023
Hora: 19.30h
Preu:  Tarifa única 3 €
Lloc: Paranimf de la Universitat Jaume I

Direcció: Tino Pons
Intèrprets: Alexis Marulanda, Borja Martí, Celia Salcedo, Cristina Aya, David Pepiol, Francisco Badenes, Inma Serrano, Joaquín Muñoz, Joel Monleón, Josevi Pepiol, Keyla León, Lluna Sánchez, María Sela Pérez, Victor Valls.
Narradora: Judit Gual
Durada: 65 minuts
Espectacle en català

Històries de vida naix en plena pandèmia, en un moment on la persona té més necessitat que mai d’expressar els seus sentiments i explicar els seus records. Cada persona té una història de vida, una maleta plena de vivències, en forma de records i somnis per realitzar. L’ésser humà té la necessitat de compartir i d’encendre la llum de la creativitat per a crear, gaudir, somiar...

Què passa quan les persones s’uneixen per a crear i somiar juntes?  Diversitat de cossos, idees, vivències, il·lusions... compartim el mateix somni, el teatre. Històries de vida convida el públic a gaudir, sentir i reflexionar amb les històries reals de cadascuna de les actrius i actors i també a somiar amb el teatre. 

Espectacle dinàmic, emocionant i fantàstic per a tots els públics.

Una oportunitat per a celebrar 25 anys de Teatre Maset de Frater, una proposta artística d’inclusió des del teatre social i la diversitat.

 

 

entrades

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals