El Reclam celebrarà la 30a edició integrada en la Xarxa de Festivals de Titularitat Pública

14/12/2021 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Mostra de Teatre Reclam de la Universitat Jaume I celebrarà la seua 30a edició, a la fi de 2022, com a part de la Xarxa Espanyola de Teatres, Auditoris, Circuits i Festivals de Titularitat Pública, després que l'assemblea anual d'aquest organisme celebrada el passat 30 de novembre en el Laboratori de les Arts de Valladolid aprovarà per unanimitat la seua inclusió en la Xarxa.

El coordinador de la Mostra, Antoni Valesa, va destacar que formar part d'aquesta Xarxa, en la qual ja estava inclosa el Paranimf, “implica aportar valor en l'àmbit estatal a la programació i l'excel·lent treball que realitza l'equip de persones, a més de donar una major visibilitat a una cita cultural molt particular i més que consolidada i reconeguda en tot l'Estat, i amb dimensió territorial i social gràcies a ser un certamen descentralitzat ”.

La Mostra de Teatre Reclam és l'esdeveniment més important d'arts escèniques de les comarques de Castelló que inclou teatre, dansa i circ. Enguany ha celebrat la seua edició número 29, que es va tancar el passat 5 de desembre al Teatre Municipal Francesc Tàrrega de Benicàssim, amb l'obra Ethos, a càrrec de la companyia Chisgarabís Circo.
 

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals