Exposició | COLORS | Puntax MENADOR espai cultural

01/07/2022 | SASC
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Títol
Exposició | COLORS | Puntax

Inauguració
Divendres, 1 de juliol de 2022 a les 19 h

Període expositiu
Del 1 al 17 de juliol de 2022

Horari de visita lliure
Dilluns a divendres de 9:30 a 20:30 hores
Dissabte de 10:30 a 13:30 h i de 17:30 a 20.30 hores
Diumenges i festius de 10:30 a 13:30 h

Lloc
Sala Polivalent de MENADOR espai cultural

Organitza
Universitat Jaume I, dins de la Convocatoria de Projectes Expositius UJI-encultura

Més informació
Sota el pseudònim de PUNTAX, es presenta aquesta artista POP castellonenca provinent del disseny gràfic i del rock and roll més underground. Resugirda amb l'avern pandèmic, represa de nou els pinzells. El seu treball és una referència contínua a la cultura POP, utilitzant elements que transcorren des dels anys 20 fins a l'actualitat. L'esclat de colors inunda tota la seua obra, constituint el seu principal senyal d'identitat.

El caràcter urbà, amb clares al·lusions al grafiti, al cinema clàssic, serie B, el rock ,el pop, així com als dibuixos animats (des de Disney o Hanna Barberá fins als més disbauxats com Beavis and Budhead i els Simpson), sense deixar d'homenatjar els seus artistes favorits, entre altres, Warhol, Picasso o Keith Hearing, són constants en el seu treball. Apassionada tant de la publicitat com del grafisme, les seues obres es nodreixen d'una iconografia d'allò més diversa a més de picades d'ullet constants a l'estil Memphis, la Bauhaus o el constructivisme rus.

Sens dubte, es tracta d'una autèntica coctelera, no de soda i vermut, sinó d'eternes referències i elements dispars que després d'agitar-la, amb una tècnica depurada i impol·luta, dona com a resultat tota una fantasia de llum i color que no deixa indiferent a ningú.

Informació proporcionada per: Servei d'Activitats Socioculturals