Benavent, nomenat president d'honor del Consell Social

28/10/2013 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Rafael Benavent, president d'honor del Consell Social benavent benavent

    D'esquerra a dreta: Vicent Climent, Rafael Benavent i José Luis Breva. | FOTO: ANTONIO PRADAS

El Consell Social de la Universitat Jaume I ha nomenat president d'honor Rafael Benavent, que ha presidit aquest òrgan i la Fundació Universitat Jaume I-Empresa durant els últims 20 anys fins que va ser rellevat el passat mes de juny per José Luis Breva. 

Benavent, nascut a la Vall d’Uixó el 1933, és llicenciat en Ciències Químiques per la Universitat de València i ha ocupat, entre altres càrrecs, la presidència del Grup Ceràmic KERABEN o del Consell General de Socis de la Fundació d'Estudis Borsaris i Financers. Ha sigut membre del Consell Assessor per a la Ciència i la Tecnologia de la Comissió Interministerial de Ciència i Tecnologia i del Grup d'Assessors Externs del V Programa Marc de la Comissió Europea. En la seua vida empresarial ha fundat diverses empreses, entre les quals destaca el Grup Ceràmic KERABEN, pel que ha rebut diversos reconeixements públics. 

Durant l'acte, el rector de l’UJI, Vicent Climent, ha explicat que aquest nomenament és una mostra d'agraïment a Rafael Benavent per la seua intensa dedicació i el seu treball per la universitat durant tots els anys que ha estat al capdavant del Consell Social, un període en què s'han aconseguit fites molt importants per a la consolidació de la Universitat Jaume I.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions