La firma d’Espaitec Innova Advanced Consulting integra el cicle bancari de l'empresa mitjançant la solució IQ Banking

25/05/2022 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La companyia Innova Advanced Consulting, vinculada a Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I de Castelló, ofereix la solució IQ Banking per a integrar tot el cicle bancari empresarial en mantenir-se en l'entorn Business Central. IQ Banking sincronitza els comptes bancaris amb Microsoft Dynamics 365 Business Central, i permet visibilitzar les transaccions, efectuar pagaments automatitzats i la conciliació bancària des del sistema de cada empresa.

El procés bancari estàndard es realitza mitjançant la importació d'extractes bancaris i l'exportació de pagaments. La solució IQ Banking elimina la necessitat de realitzar aquestes accions de forma manual i automatitza aquest procés perquè el saldo i les transaccions siguen visibles en el mateix sistema. A més, IQ Banking permet dur a terme pagaments directament des de Business Central de manera segura i senzilla, realitzant la conciliació bancària a través del procés estàndard del sistema i la liquidació dels moviments bancaris.

IQ Banking ha sigut desenvolupada per la tecnològica castellonenca Innoqubit, empresa també vinculada a Espaitec, i amb Innova Advanced Consulting, el distribuïdor en exclusiva d'aquesta nova solució. Una solució que ofereix la visibilitat de les transaccions bancàries en temps real, tant de tipus IBAN com targeta; elimina l'ús operatiu de les plataformes bancàries; és fàcil d'instal·lar i disponible en on-premises com SaaS; posseeix el certificat PSD2; compleix tots els requisits de seguretat i legislacions vigents i està connectada amb tots els bancs espanyols.

Innova Advanced Consulting

Des de 2003 Innova Advanced Consulting ofereix serveis exclusius a la xarxa de partners de Microsoft i és un proveïdor especialitzat en serveis Microsoft Dynamics per a la resta de partners, acompanyant exclusivament la xarxa de Microsoft Partners i ISVs a través de les seues implementacions de Microsoft Dynamics NAV / BC, AX / FQ, CRM / CE i Power Plattform.

Des de 2017 Innova Advanced Consulting està reconegut per Microsoft com ISV Development Center, un dels 11 coaches mundials i l'únic de parla hispana. A més, la tecnològica castellonenca destaca per oferir un complet catàleg de serveis i solucions, l'objectiu principal de les quals és adaptar, completar i permetre una flexibilitat i optimització de l'estratègia de cada empresa.

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions