La Universitat Jaume I commemora el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones

25/11/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I commemora el 25N, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones, amb un programa d’activitats que s’ha iniciat amb la lectura col·lectiva en la qual ha participat la rectora, Eva Alcón, del Manifest de CRUE i la Xarxa d'Unitats d'Igualtat de Gènere per a l’Excel·lència Universitària (RUIGEU) amb motiu del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones.  

D’altra banda, s’han instal·lat banderes violeta al campus al llarg de tota la setmana i s’han repartit polseres violeta amb el lema «Fartes de violència masclista».

A més, des de l’Institut Universitari d’Estudis Feministes i de Gènere Purificación Escribano s’ha realitzat una campanya de difusió en xarxes socials amb missatges contra la violència i l’exposició de cartells de l’estudiantat del Grau en Publicitat i Relacions Públiques contra la violència de gènere al vestíbul de la Facultat de Ciències Humanes i Socials.

Enguany, l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat ha organitzat una exposició de missatges positius que es penjaran en paraigües al Parc Nou del Barri de Sant Llorenç dins de programa «Pisos Solidaris». 

Per últim, a aquestes activitats se suma el XVII Seminari Internacional contra la Violència de Gènere organitzat per la Fundació Isonomia els dies 3 i 4 de novembre titulat «Educació, sexualitat, afectivitat i gènere».

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions