El congrés de la FUE-UJI sobre Dret Concursal i Societari reuneix més de 100 assistents

19/10/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La segona edició del Congrés sobre Dret Concursal i Societari s'ha celebrat en format mixt (presencial i virtual) a Benicàssim amb l'assistència de més d'un centenar de congressistes.

La trobada va ser inaugurada el dijous 15 d’octubre per l'Alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués; el degà-president del Col·legi d'Economistes de Castelló, Jaime Querol; i la gerent de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa, Gloria Serra.

Ateses les circumstàncies, des de l'organització es va oferir total flexibilitat en la modalitat d'inscripció, la qual cosa ha permés una assistència destacable en format virtual i una assistència presencial important, preservant totes les mesures.

El congrés, patrocinat pel Col·legi d'Economistes de Castelló, Trademat i el Patronat Provincial de Turisme, compta des de la primera edició amb el suport de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa en l'organització i de l'Ajuntament de Benicàssim.

Durant les dues jornades de treball s'han abordat temes d'absoluta actualitat sempre contrastant cadascuna de les matèries amb el text refós de la Llei Concursal, de recent entrada en vigor. S'ha tractat la reintegració concursal, el concurs d'entitats especials (concessionàries de serveis públics, societats esportives i cooperatives), l'assegurança de responsabilitat civil de l'administració concursal i el tractament fiscal i mercantil de rendiments d'administradors i directius, entre altres temes.

Un total de 27 ponents, destacats juristes i magistrats de jutjats de tot el territori nacional, així com experts economistes i lletrats especialistes en el món concursal, han aportat la seua experiència i coneixements a aquest esdeveniment, que aspira a consolidar-se com un fòrum de referència entre professionals del sector jurídic i econòmic interessats en el món concursal.

Més informació

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions